Prosize kapsule

Sajt za ružne ljude proslavio prvu veridbu!

Britanci Tom Kliford i Džanin Voker nisu prosečan par: njihov izgled je ispod proseka. Baš zbog toga će svojoj deci moći da pričaju kako su se zaljubili zahvaljujući sajtu za spajanje ružnih ljudi, koji pokrenut pre samo nekoliko meseci.
Sajt The Ugly Bug Ball vrvi od usamljenih muškaraca i žena koji su svesni kako fizički nisu premija, pa žele da upoznaju nekoga u svom rangu. Da ova ideja zapravo uspeva, svedoče Tom (36) i Džanin (31), prvi par sa ovog sajta koji je stigao do veridbe. Ushićeni budući mladenci ispričali su medijima da su se upoznali pošto je Tom poslao mejl u kom je svoju buduću devojku pozvao na sastanak. Četiri viđanja kasnije, zaljubili su se do ušiju i verili.
„Godinama su me žene ismejavale zbog mog izgleda. Uvek sam mislio da sam previše ružan da bih upoznao onu pravu, ali mi se život promenio kada sam sreo Džanin. Ona je lepotica i volim je na svaki mogući način. Još uvek ne verujem da mi se ovo dešava,” ispričao je Tom, koji je bio sam punih 12 godina.
“Znam da Tom nije Bred Pit, ali nisam ni ja Anđelina Džoli. Lepota je u oku posmatrača i za mene je Tom savršen, zgodni princ. Srećna sam što sam ga srela i ludo sam zaljubljena,” priznaje Džanin.
Predstavnik The Ugly Bug Ball-a potvrdio je da su presrećni zbog prve veridbe svojih posetilaca, koje će nagraditi medenim mesecom u Velsu.

Izvor: SrbijaNet.rs

Slični tekstovi

Ostavite komentar