Prosize kapsule

Dečak progutao makaze i NIŠTA MU NIJE BILO!!!

Dvanaestogodišnji Kertis Frensis iz Bristola čudom je prošao samo sa manjim povredama kada je progutao makazice za nokte, koje je ubacio u usta u trenutku kada mu je majka na trenutak okrenula leđa.

Radi se o dečaku sa posebnim potrebama, koji pati od teškoća pri učenju i koji ne može da govori. Njegova majka ispričala je britanskim medijima kako ga stalno nadzire, ali ga je ostavila samog na nekoliko minuta kako bi skuvala čaj. Kertis je tada uzeo makazice i stavio ih u usta.

’Pomislila sam da je progutao poklopac sa olovke, ali kada je počeo da iskašljava krv i ispušta panične zvuke, znala sam da nešto nije u redu’ kaže njegova majka Karon, koja je odmah zvala hitnu pomoć. Rentgenski snimak pokazao je da je dečak progutao makaze, koje mu srećom nisu blokirale disajne puteve. Lekari su uspeli da ih izvade pod anestezijom i konstatovali su da je imao mnogo sreće što se nije ozbiljno povredio ili pretrpeo trajna oštećenja.

’Kertis je dete sa posebnim potrebama i nema nikakav osećaj za opasnost, zbog čega moram stalno da ga nadzirem’ priča njegova majka Karon. Dečak se sada potpuno oporavio, a majka kaže da ga sada neprestano drži na oku.

Izvor: SrbijaNet.rs

Slični tekstovi

Ostavite komentar