Prosize kapsule

Kako joj skinuti brus?

Kako smo mogli zaboraviti ovako važnu lekciju!? Evo, kažnjavamo se bez da ste tražili, a znamo da hoćete! Dakle, svi smo se makar jednom (onog prvog puta) našli pred jednim od najvećih testova svih vremena – kako joj otkopčati brushalter, a ne ispaliti se, obrukati, ispasti totalni seks nesposobnjaković. Upravo zbog tog jednog puta, ali i svih sledećih koji bi se nekima, eto, mogli i ponoviti, sledi mala škola skidanja brusa.

Predčas

Ruke moraju biti tople – od hladnih nećete imati neke vajde. Prva prepreka jeste – da li se brus otkopčava spreda ili otpozadi. Najbolje je milovati joj grudi preko bluze, šatro malo predigre. Ako ne osetite kopču spreda, onda nema druge nego da je pozadi. Sledeći korak je – zađi pa pronađi.

Čas prvi – kukice

Najveći broj žena koristi brushaltere sa kukicama, ili dve ili četiri. Kopči pristupate tako da nežno zavučete ruku pod kopču postavljajući srednji prst na donji deo kopče, a sa gornje kopču fiksirate kažiprstom. Palcem pomerite gornji deo kopče na onu stranu na koju se otkopčava približavajući drugu stranu kažiprstom i srednjim prstom. Brus bi sada trebao biti skinut, ali za svaki slučaj ne puštajte kukice dok ne budete sigurni.

Čas drugi – gore dole

Ovu kopču ćete česte pronaći na kupaćim kostimima i starijim modelima brusa, što donekle povlači i stariji model korisnice brusa, ali u raspravu o ukusima nećemo ulaziti. Ponovite postupak fiksiranja sa srednjim prstom, a kažiprstom i palcem deo brusa na kojem ne ostaje prišivena kopča pomaknite prema gore.

Čas treći – frontalni napad

Ovaj tip brusa nose žene sa manjim grudima. Kopča se uvek nalazi između korpica brusa i uglavnom se skida pritiskom na sredinu kopče.

Nadamo se da vam je ovih par lekcija koristilo čemu, a ako nije evo i video prikaza istog, PA VEŽBAJTE!

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

1 komentar on “Kako joj skinuti brus?

  1. Bolje to prepustite njoj da vam se i pored tutorijala nedesi da se suvise zadrzavate oko grudnjaka i tako ispadnete smotani.U principu ne volim da skidam sa devojke intimni ves kao sto ne zelim da i ona meni skida kais ili donji ves,to mi je nekako bezveze jer mi lici na nasrtljivo ponasanje,sama se oblaci pa nek se sama i skine,mada je uvek bolje kad nenosi grudnjak!

Ostavite komentar