Prosize kapsule

Odgrizao jezik devojci, progutao ga i pobegao!

U jednom baru u Kanadi desio se bizarni napad u kom je muškarac odgrizao i progutao jezik jedne žene kojoj se prethodno udvarao, preneli su mediji.

Nesvakidašnji zločin odigrao se u lokalu u Edmontonu koji često svraćaju vojnici, jer se na obližnjem terenu odvijaju vežbe pucanja iz vazdušnog oružja. U tom istom baru okupljaju se i slobodne dame koje žive u okolini. Kobne večeri jedan mladić, koji se predstavio kao britanski vojnik, prišao je žrtvi koja je bila u društvu dve drugarice, u želji da je upozna.

„Igrale smo, a on je uporno hteo da je odvoji od nas. Kada smo sele, pridružio nam se i bio je napadan. Navaljivao je da je časti pićem, ali ona je odbijala,“ ispričala je medijima Kamila Čif, prijateljica napadnute devojke. „Kada smo ponovo otišle na podijum, ja sam otišla do toaleta. Kada sam se vratila, ona se okrenula prema meni a usta su joj bila prekrivena krvlju. Rekla je da joj je muškarac odgrizao jezik. Tražile smo jezik po podijumu, ali nigde ga nije bilo. Pretpostavljamo da ga je pojeo.“

Neimenovana žrtva odvedena je u bolnicu gde joj je rana sanirana, ali će morati da se podvrgne operaciji jezika, saznali su mediji. Jezivi napad šokirao je javnost, koliko i svedoke događaja. “To je ludo. Mislila sam da se tako nešto događa samo u filmovima, a ne u stvarnom životu. Samo želim da pronađemo tog muškarca,“ dodala je Kamila.

Ostavite komentar