Prosize kapsule

Bizarni seksualni poremećaji

Prema istraživanju na koje smo nedavno nabasali češljajući guste online ruse kose u potrazi za zanimljivim temama na koje bismo divanili sa vama vazda, 200 orgazama godišnje obezbediće vam duži život i mladolik izgled. Smanjenje stresa, bolji san, pa čak i prevencija raka samo su neke od prednosti koje se navode u prilog zdravog seksualnog života, ali nismo se mogli , a ne zapitati šta sa onima koji nemaju tih magičnih 200 orgazama godišnje? U potrazi za tim odgovorom naišli smo na jednu sasvim drugu i sa našim pitanjem ne toliko povezanu, ali veoma interesantnu temu. Reč je o bizarnim seksualnim poremećajima, koji vam sigurno neće smanjiti stres, priuštiti lagan san, a kako mogu uticati na dužinu života i izgled – prosudite sami..

Ženska Plava jaja

Ovaj seksualni poremećaj poznat je kao fenomen stalne genitalne uzbuđenosti. Do njega dolazi kada se u klitorisu žene nakupi velika količina krvi koja dovodi do njegovog bubrenja, što je sasvim normalan razvoj događaja kod uobičajenog seksualnog uzbuđenja. Međutim, nenormalno je to što kod poremećaja „plavih jaja“ krv ne otiče nakon orgazma, već se zadržava u klitorisu zbog čega ovaj može biti tvrd i nabrekao satima, pa čak i danima. Zbog modre boje i izgleda poremećaj je dobio naziv – plava jaja.

Prijapazam

Ovo je muška verzija prethodno opisanog poremećaja stalne seksualne uzbuđenosti. Naziv potiče od imena starogrčkog Boga plodnosti, odnosno rasplodnosti Prijapa koji je na slikama, vazama i sličnome uvek prikazivan sa ogromnim penisom u erekciji. Erekcija kod onih koji pate od prijapazma u proseku traje četiri sata, ali nije retkost da potraje i čitva dan ili nekoliko dana. Bol možete samo zamisliti, nadamo se da ga nikada nećete i doživeti.

Seksomnija

Ovaj poremećaj vezan je za seks u snu. Ne, ne mislimo na seksi ili takozvane mokre snove. Reč je o doslovnom seksu u snu. Ljudi koji pate od ovog poremećaja često nesvesno masturbiraju u snu, i to prilično agresivno, a nije retkost ni slučaj da primoravaju partnera na seks, a da se po buđenju ničega ne sećaju.

Migrena

Nekim ljudima seks izaziva zadovoljstvo, ali postoje i oni kojima se od seksa povraća. Bukvalno. Reč je o ljudima koji boluju od poremećaja orgazmičnih migrena, koje se, logično, kod njih javljaju nakon orgazma. Po rečima onih koji su ih doživeli, bol je neizdrživ, često propraćen grčevima u vratu i ukočenošću, a završava se, kao i kod većine migrena povraćanjem.

Difalija

I za kraj, verovatno i najbizarniji seksualni poremećaj – difalija. Muškarci koji boluju od ovog poremećaja u stvari su rođeni sa dva penisa koja su obično funkcionalna, odnosno sa oba se može mokriti i ejakulirati, ali ne istovremeno (da preduhitrimo vašu kreativnu maštu). Ovaj poremećaj, nažalost, retko se javlja kao zaseban i često uz njega idu i neki drugi fizički problemi, kao što je recimo rascep karlice.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Ostavite komentar