Prosize kapsule

Muškarac od 300 kg promoviše “Srčani udar”

Bler River (29), finansijski savetnik na univerzitetu ’Phoenix’, postao je novi model restorana ’Chandler’s Heart Attack Grill’, i dobijaće sto dolara za sat snimanja. Sve ovo ne bi bilo toliko neobično da River nema skoro 300 kilograma.

Njegova težina i ljubav prema hrani koju služe u ovom restoranu naveli su vlasnike ’Heart Attack Grilla’ da ga angažuju kao promotera.

Bler je visok dva metra, pa nije ni čudo što je sa takvom građom bio državni prvak u rvanju pre deset godina. Redovna je mušterija u restoranu koji sada reklamira, a ove nedelje snima video za Jutjub, na kojem pozive sve one teže od 150 kila da jedu za džabe u ’Srčanom udaru’.

Zanimljivo je da su u ovom restoranu kelnerice obučene kao ’nevaljale’ medicinske sestre, a mušterijama se obraćaju sa ’pacijente’. Na meniju nema dijetalnih pića, a jedan od specijaliteta je ’dvostruki bajpas burger’. Vlasnik restorana, inače bivši nutricionista, stavio je oglas na sajtove ’Craigslist’ i ’Facebook’ u kojem je tražio promotivno lice za svoju kuhinju, a među mnogim prijavljenima izabrao je Rivera. Kršni mladić priznaje da je probao da smrša pazeći na veličinu porcije, ali previše voli hranu pa mu nije uspelo.

’Probaću sa dijetom ’Heart Attack Grilla’ ali ne znam da li će mi to pomoći da smršam’ našalio se River.

Izvor: SrbijaNet.rs

Slični tekstovi

Ostavite komentar