Prosize kapsule

5 ljubavnih saveta by George Clooney!

Već smo vam predstavili ljubavnu tehniku mlađanog DiKapria, a vi se niste libili da nama predstavite svoje stavove o istome, zbog čega nam je drago – jupi, pokrenuli smo vas! Slažemo se da slavne face nisu u istoj kategoriji sa nama – običnim muvačima, ali zašto ne videti kako to oni rade. Iz svega se može nešto novo naučiti. Upravo zbog toga za ovaj put pripremili smo vam 5 ljubavnih saveta koje preporučuje provereni švaler Đorđe, ovaj Dordž Kluni…

Fal’te me usta – poderaću vas!

Ako se nešto može reći za Klunija, to je da nije od onih koji svoj privatan život stavljaju pred lice kamere, fotografa i na stranice tabloida. Lekcija koju od njega možemo naučiti jeste da se reputacija stvara pažljivim odabirom informacija koje želite da drugi imaju o vama. Kada se neko stalno hvali o svojim ljubavnim podvizima, seks avanturama i broju devojaka koje je nanizao ove nedelje, vrlo lako će postati onaj kome se ne veruje baš na svaku reč, a koga devojke (zbog glasa koji trči kilometrima pred njim) zaobilaze. Pustite da dela govore za vas..

U skladu sa godinama

Nositi se sa godinama problem je kojeg mnogi muškarci nisu svesni. Ok, ovo se možda ne odnosi na naše mlađe čitaoce, ali oni stariji bi trebali da posvete pažnju ovom pasusu. Zezati se možeš sa 15, 20, pa čak i sa 25. Međutim, sa 30 je već vreme da pokažeš neku životnu inicijativu da imaš izgrađen stav, stil i palan za makar sledećih 5 godina svog života. Jasno, u ovo naše ludo vreme nikada ne zn aš ni kako će osvanuti jutro, a kamoli gde ćeš biti za 5 godina, ali najmanje što možeš uraditi jeste da razmišljaš o tome. Budi muškarac, žene ih vole.

Biraj društvo

S kim si takav si – možda zvuči izlizano, ali se na kraju uvek pokaže istinitim. Džordž se svakako okružio proverenim društvom koje kad uđe u klub skida gaćice devojkama sa leve strane, a ovima sa desne i bruseve. Kada ideš u muvanje, okruži se prijateljima koji su iskusni ribolovci i koji će ti pomoći da zajedničkim snagama uterate ribicu u tvoju mrežicu.

Stav i kvaliteti

Ovo smo već pomenuli u tekstu o ljubavnim savetima Leonarda DiKapria. Slavni su često aktivisti brojnih humanitarnih organizacija i učesnici akcija u fazonu – spasimo svet. Ti ne moraš biti ni jedno ni drugo, ali moraš imati neka inetersovanja u životu. Na osnovu onoga što voliš, za šta se zalažeš i šta postavljaš sebi kao životne ciljeve, ali i na osnovu onoga što radiš na njihovom ostvarivanju žena će prosuditi kakav si kao ličnost. Da li si joj zanimljiv za nešto ozbiljnije ili ne?

Šarmer

Džole je šarmer i tu nema dileme – on zna kako i zato treba učiti od njega. Njegov šarm spoj je godina za koje se odlično drži, stila, uglađenosti, male doze tajnovitosti i stava iza kojeg stoji mnogo samopouzdanja. Primeni na sebi ovaj miks i ne samo što ćeš postati neodoljiv mnogim devojkama, već ćeš postati i bolji muškarac. Ipak, uvek pazi da ostaneš svoj i da tvoj šarm u svakom trenutku ima pokrića. Foliranti se najlakše provale – radi na sebi.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

1 komentar on “5 ljubavnih saveta by George Clooney!

  1. Svaka cast Kluniju, al da se ne lazemo, lako je njemu kad mu Bog sve podario i kad je rodjen pod srecnom zvezdom. Da bude javna licnost.

Ostavite komentar