Prosize kapsule

Britansku domaćicu redovno posećuju vanzemaljci

Britanska domaćica Bridžet Grant (40), koja je osnovala udruženje za ljude sa paranormalnim aktivnostima, ispričala je tamošnjim medijima da je kontakte sa ’onim svetom’ imala još kao devojčica.

Prvi susret sa vanzemaljcima imala je kao dete, dok je živela u Devonu. Tada je srela devojčicu kosih očiju za koju je mislila da je Kineskinja, i koja joj je pokazala novčanice nalik onima koje se koriste u Hong Kongu.

Mala vanzemljka joj je čak pokazala kuću u kojoj živi, ali kada su sutradan trebale da se nađu, kuće nije bilo na tom mestu. Narednih godina, Bridžet viđala duhove davno umrlih ljudi, a onda i onih koje je poznavala i koji su bili sveže sahranjeni.

Tvrdi da su njeni neobični susreti prestali ali je paranormalno ponovo počelo da se dešava kada je imala 21 godinu. Tada je jednom prilikom, kada je bila zaglavljena u saobraćajnoj gužvi, ugledala svetlucavi srebrni obris letelice između šoferšajbne i vrata. Odsjaj dugačak 12-13 metara nije imao nikakav zvuk, a njena drugarica se od prizora toliko uplašila da je pobegla iz kola.

Danas Grantova živi mirnim životom u svom Devonu, a u svom Udruženju je upoznala ljude sa raznim paranormalnim iskustvima, što je inspiriše u pisanju knjige. Priznaje da je pravi mamac sa ’onostrano’.

’Zašto ja? Zaista ne znam. Ne mogu to da shvatim i potrebni su mi odgovori. Ne mogu objasnim šta mi se to događa. Osećam se vrlo srećnom što sam mogla da budem svedok nečemu tako važnom’ kaže Bridžet.

Izvor: SrbijaNet.rs

Slični tekstovi

Ostavite komentar