Prosize kapsule

Policajac koleginicama sipao spermu u piće!

Jedan policajac iz Singapura šokirao je tamošnju javnost kada je obelodanjeno da je mesecima priređivao razne perverzije svojim koleginicama.

39-godišnji Sim Keng Te proglašen je krivim za deset od čak 149 tačaka na optužnici, preneli su mediji. Izopačeni policajac je sakupio zabrinjavajuće mnogo optužbi za seksualno uznemiravanje, od kojih je definitivno najgora ta da je dvema svojim koleginicama sipao sopstvenu spermu u piće!

Prvi takav incident desio se u februaru 2008., kada je masturbirao na fotografiju jedne svoje saradnice i sačuvao spermu. Sve ovo snimio je mobilnim telefonom, baš kao i trenutak kada je svoje seme sipao u flašu vode za piće koju je ta ista žena koristila. Na snimku se vidi i reakcija nesrećne policajke kada je popila vodu, čiji sadržaj nije mogla da primeti pre komzumacije, jer je flaša bila neprozirna, navode mediji.

Isto je izveo dva meseca kasnije sa drugom koleginicom, kojoj je spermu umešao u termos sa zelenim čajem. Kao i prethodnu, i ovu bolesnu akciju snimio je mobilnim telefonom i prebacio je na lični kompjuter.

Za Simovo maltetiranje saznalo se pošto ga je treća koleginica uhvatila dok je pokušavao mobilnim da slika ispod njene suknje. Ispostavilo se da perverznjak, kom je oduzeta dozvola za obavljanje policijskog posla, ima čitavu kolekciju snimaka svojih koleginica, a na sudu mu je rečeno da može da se nada finansijskoj ili zatvorskoj kazni od godinu dana. Sim se dobrovoljno prijavio na lečenje.

Izvor: SrbijaNet.rs

Slični tekstovi

Ostavite komentar