Prosize kapsule

Seks pomirenja?

Svađe u vezi su često bile tema ovih naših malih muško-ženskih mozgovanja. Međutim, pomirenje baš i ne. Kako se vi mirite kada se posvađate sa svojom dragom? Ignorisanjem problema, zrelom i racionalnom raspravom, raskidom ili možda – seksom?

Seks pomirenja?

Svi znamo kako miriše vazduh u sobi nakon žestoke svađe – na varnice. Munje su sevale, gromovi su grmeli, orkani, tornada i drugi olujni vetrovi su na površinu izneli prljavštinu za koju niste ni slutili da postoji, atmosfera je pod punim nabojem. Čeka se sledeći korak, a taj korak ne tako retko može dovesti do potpunog obrta situacije – umesto klimaksa nezadovoljstva možda vrhunac bude more zadovoljstva. Seks pomirenja je česta pojava koja mu dođe kao neki vid kanalisanja sve one negativne energije i mržnje koja je rezultirala iz svađe koja je prethodila. Vatren, strastan, može se reći životinjski ovaj seks je najbolji dokaz one – ko se tuče taj se voli…

Vrste seksa pomirenja

U zavisnosti od intenziteta svađe, ali i toga kakvi ste ljubavnici i koji je vaš stil, seks pomirenja može biti ili čisto nagonski, pun životinjskih strasti i bespoštedne čulne nezajažljivosti, ili sa druge strane – emotivan, senzualan, nežan, pun ljubavi. U oba slučaja, orgazam koji sledi biće jedan od boljih u vašem životu, jer će amortizovati ogromnu napetost koja je postojala samo par minuta ranije i umiriti prenapregnute živce koji bi za koji sekund sigurno eksplodirali. Upravo zbog ovog, lekovitog i umirujućeg dejstva, seks pomirenja je terapija koju preporučujemo kao rešenje za svađu. Ali, postoje i određeni razlozi zašto ga ne preporučujemo.

Seks nije rešenje

Ako ćete svaki nesporazum, trzavicu i svađu u vezi rešavati orgazmom, seks nije ono što bismo vam preporučili kao rešenje. Seks je u tom slučaju zamena za ozbiljan razgovor koji ćete jednom morati započeti – i završiti. Seks je ok, ali ponekad. Ponekad je pametnije oćutati, prećutati i pustiti da vreme donese odluku umesto vas. Međutim, ako vam ovo pređe u naviku, seksa će biti sve više, problema takođe, reči sve manje, dok jednog dana ostanete i bez seksa i bez reči i bez partnera. Istina, tog dana ćete ostati i bez problema, ali da li je to pravi način da ga rešite. Dakle, seks pomirenja vam je kao alkohol – umiruje privremeno, ali čestom i hroničnom konzumacijom ima fatalne posledice.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Ostavite komentar