Prosize kapsule

Unakazio devojku, pa joj dao krpu s kiselinom da se obriše

Marijo Mažuran, poznatiji kao Majk, prvi put je odveden pred sud u Rijeci, iako iza sebe već ima nasilničku prošlost. Marijo je letos brutalno iskasapio ženu sa kojom ima jedno, od ukupno petoro dece.

Nakon toga joj je ponudio da se obriše krpom koja je bila natopljena sonom kiselinom. Ovo nije bio prvi put da je zlostavlja, ali ona iz straha nikad nije smela da ga prijavi policiji.

U julu ove godine, ljut zbog navodne prevare, stavio je ženi pištolj u usta i pretio da će je ubiti. Zatim je vezao lisicama i odvezao u šumu gde joj je pokazao noževe i crne kese za đubre u koje će je spakovati kada je ubije i iseče na komade. Uzeo je kuhinjski, nazubljeni nož i njime joj isekao lice sedam puta. Neke od posekotina su bile dugačke i 12 cm, a dosezale su i do kostiju lica, prenosi danas.hr.

Kada se činilo da se dovoljno iživljavao i da se malo smirio, nesrećnoj ženi je ponudio majicu da se obriše, rekavši joj da je natopljena alkoholom. Na svu sreću, ona je primetila da je majica natopljena sonom kiselinom, tako da povrede nisu pogoršane.

Ova jeziva situacija se završila kada je žena uspela da ga nagovori da je odveze do bolnice, jer mu je obećala da će reći lekarima da je imala saobraćajnu nesreću.

Mažuran je poznat u Rijeci po svom agresivnom i nasilničkom ponašanju, a žena koju je ovaj put ovako brutalno iskasapio je skoro 40 godina mlađa od njega.

Izvor: SrbijaNet.rs

Slični tekstovi

Ostavite komentar