Prosize kapsule

Jutarnja erekcija

Iako većina muškaraca smatra da je za jutarnju erekciju odgovorna puna mokraćna bešika, to je poslednji razlog zbog kojeg se ujutru pre vas „budi“ vaša muškost. Snovi, i to ne nužno oni bezobrazni, glavni su uzrok vaših nesvesnih erekcija.

Šta je uzrok jutarnje erekcije?

Za razliku od one svesne kada je prilično jasno šta je to što nas je uzbudilo, jutarnja erekcija vezana je za našu podsvest. To što je vi konstatujete jer vas je u trenutku buđenja dočekala ne znači da je jedina. Jutarnja erekcija u stvari je poslednja u nizu noćnih erekcija. Svaka od noćnih erekcija poklapa se sa određenom fazom sna tokom noći. Koliko će ih biti zavisi od broja faza, ali ne samo od toga.

Noćne erekcije su podsvesne

Pouzdano, još se ne zna šta je tačno uzrok noćnih erekcija. Međutim, smatra se da su blisko povezane sa našim potisnutim porivima i seksualnim željama od kojih se tokom dana uzdržavamo. Kako mozak ne može svesno da kontroliše telo kada je svest, na primer tokom noći, isključena, telo je prepušteno našoj podsvesti. Prema nekim teorijama, zver sputana lancima svesti i savesti tokom dana izlazi na slobodu noću. Opet, postoje i teorije koje zastupaju drugo mišljenje. Na primer, one koje tvrde da su noćne erekcije način da telo proveri funkcionalnost svojih organa. U prilog tome navode se brojni slučajevi onih koji pate od impotencije, a godinama imaju redovne noćne erekcije. Ovo otkriće je korisno jer se lako može odrediti pravi uzrok impotencije – psihološki ili fiziološki.

Iron Abs za vas

Predlog

Jutarnja erekcija nije razlog za nervozu, osim kada trebate da odete do WC-a, jer je WC šolja ujutru nekako prenisko kako god je nišanili. Iskoristite taj poklon prirode da obradujete svoju dragu jednim jutarnjim seksom. Ili pak, obradujte sebe…

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

1 komentar on “Jutarnja erekcija

Ostavite komentar