Prosize kapsule

Najbolje odeveni muškarci u 2010.

Godinu za nama obeležile su mnoge najbolje “svučene” devojke. Larisa Rikelme, Pamela David, Pamela Anderson, Lusi Pinder… Da ih ne bismo nabrajali, krenite redom kroz rubriku TOP ŽENSKE, pa listajte. Kako nam svučeni muškarci nisu preterano interesantni, spremili smo vam listu najbolje obučenih poznatih muškaraca u 2010. godini. Po mišljenju GQ magazina, španski glumac, Havijer Bardem najbolje je odeveni muškarac u godini za nama, ali ne i jedini…

Kao što smo rekli, Havijer Bardem prednjači po stilu i ukusu za modu među slavnim muškim facama. Po mišljenju modnih stručnjaka koji su ovu listu sastavili za GQ, Bardem se istakao svedenim i diskretnim stilom. Kako je četrdesetjednogodišnji Španac u vezi sa zanosnom Penelopom Kruz, nije na odmet “skinuti” mu koji modni trik. Očigledno “pali”.

Na listi od drugog do desetog mesta izređali su se mnogi poznati holivudski šarmeri i srcelomci, a kako izgleda ta lista, proverite u nastavku…

Na drugom mestu nalazi se glumac i poznati dizajner nakita indijskog porekla Voris Auhlavia.

Treću poziciju muške mode i stila svojim mačo vampirskim autfitom zauzeo je glumac Aleksandar Skarsgard, zvezda Foksove serije “True Blood”.

Na četvrtom mestu najbolje odevenih muškaraca u 2010. godini našao se bolivudski glumac Šah Ruh Kan.

Šestu poziciju zauzima mlađani Zak Efron, zvezda srednješkolskih mjuzikla i miljenik tinejdžerki.

Na osmom mestu liste najbolje obučenih muškaraca u 2010. godini završio je Tom Brejdi, kvoterbek Njuingland Patriotsa, a na neočekivano niskoj devetoj čuveni holivudski šarmer Džordž Kluni.

Naličje ove liste čine najgore odeveni muškarci među kojima ubedljivo prednjači Mel Gibson, ali ne zaostaju mnogo ni Vil Smit, Aks, frontmen “Guns N’Roses”-a, i britanski modni kreator Henri Holand. Koliko se može naučiti na dobitnim kombinacijama onih koje smo prve naveli, možda se još više može naučiti na promašajima ovih sa druge liste.

Čovek čini stil, a ne obrnuto.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Ostavite komentar