Prosize kapsule

Pogledajte najvreliju naslovnicu GQ-ja ikada (foto)

Časopis GQ često ukrašava svoju naslovnu stranu fotografijama lepotica, ali u februarskom izdanju urednici su prevazišli sami sebe, jer su objavili sliku četiri neodoljiva anđela ‘Victoria’s Secreta’.

Kendis Svanepoel, Lindzi Elingson, Lili Oldridž i Erin Hiterton obukle su crni donji veš i haltere i zauzele zavodljive poze pred objektivom Vinsenta Pitersa.

Editorijal koji je zamišljen kao omaž Victoria’s Secret Fashion Showu obiluje provokativnim fotografijama na kojima su prelepe devojke pozirale samostalno, čime su se predstavile obožavaocima.

Ukratko – Kendis (22) je Južnoafrikanka koja je otkrivena kao 15-godišnjakinja, a u roku od godinu dana došla je do plate od pet hiljada evra dnevno.

Lindzi je 24-godišnja Amerikanka koja je na modnim pistama debitovala 2005., a u redove ‘Victoria’s Secreta’ je došla pre četiri godine.

Njena zemljakinja Lili (25) je postala ‘anđeo’ tek 2010., a proslavila se reklamiranjem brendova poput Rocawear i Levi’s i poziranjem za naslovne strane Voga, Kosmopolitena i Ela.

Najmlađa među lepoticama, Erin (21) došla je u Victoria’s Secret još 2008., a do sada je radila za najpopularnije svetske kreatore poput Dolče i Gabane, Ferea, Oskara de la Rentu, Marka Džejkobsa i mnoge druge.

Izvor: SrbijaNet.rs

Slični tekstovi

Ostavite komentar