Prosize kapsule

Savršen muškarac i moderne žene

Dok se u dobra stara vremena, dok ženama još nije poturena ideja emancipacije i ravnopravnosti polova, tačno znalo šta je to što žene žele od muškarca i šta se od muškarca očekuje, danas je malo teže odgovoriti na ovo pitanje. Kako izgleda savršen muškarac u očima samostalne, moderne i emancipovane žene?

Šta žene žele?

Nemoguće je ne primetiti paralelne puteve kojima se kreću želje i priroda savremene žene. Nalik Betmenu, ali u obrnutom dnevnom režimu, ona je preko dana lavica koja se bori za svoje interese, briše podove muškarcima na poslovnom planu, gazeći svojom oštrom štiklom njihove testise, taj gnusni simbol viševekovne muške dominacije, ali… Ali kada padne noć i kada se obračun kod svih mogućih korala konačno okonča, ona završava u naručju voljenog muškarca željna njegove nežnosti, ljubavi i SIGURNOSTI. Lavica postaje umiljata maca.

Kakvog cialis online muškarca žene žele?

Po onome što smo naveli, žene očigledno još uvek nisu spremne da se odreknu starih navika. Vole samostalnost, ali jedino ako će ih na kraju dana sačekati njihov klasičan alfa mužjak. Ovde bismo mogli postaviti dva pitanja. Prvo, da li su žene tek prividno postale moderne i emancipovane, dok ih njihova priroda i dalje čini ženama u klasičnom smislu? Drugo je malo bolnije za muškarce. Da ne bismo okolišali, pucamo pravo među oči. Da li su savremeni muškarci postali tradicionalne domaćice? Stanite, ne pljujte. Hajde da razmislimo. Za primer tradicionalne domaćice uzećemo ženu pedesetih godina 20. veka. Njen muškarac je u proseku provodio mučnih 7 do 8 sati na radnom mestu, razračunavajući se sa svim mogućim zverima i beštijama “postratovske” krize. Njena funkcija bila je da kuva, pere, čuva decu i najvažnije, da mu pruži topao zagrljaj kad se vrati kući iz surove hladne stvarnosti.

Prema istraživanju psihologa, doktorke Diane Kiršner, upravo ove ženske odlike, postale su odlike savremenog muškarca kojima se moderne žene najviše raduju.

“Moderna žena je ipak samo žena. Kao i njena prethodna, klasična varijanta, i ona je ranjiva, i čezne za zagrljajem snažnog muškarca. Sitnice poput pridržavanja vrata, doručka u krevetu, nošenja kesa iz prodavnice i slični džentlmenski potezi njenog muškarca podstiču lučenje dopamina u mozgu žene, zbog čega joj se popravlja raspoloženje”, ističe doktorka Kiršner. Ona dodaje da to što žene raduju mali znaci pažnje nikako ne umanjuje značaj emancipacije, ali i ne objašnjava zašto.

Savršen muškarac

Za razliku od žena kod kojih je sve varljivo, naše muško viđenje je crno-belo. Ako si za emancipaciju i ravnopravnost polova, vrata otvaraj sama, nosi hiljadu svojih kesica koje si napunila nepotrebnim đinđuvama, mahom kupljenim našim parama, i ne samo to. Ako smo već ravnopravni pronađi se i u onim prljavim poslovima koji su već vekovima namenjeni muškarcima, a ne samo u onima koji podrazumevaju humane uslove.

Naravno, džentlmeni smo, pa to nikad nećemo ni očekivati od vas. Znamo da

ste vi naše male mace, čak i kad oštrite svoje kandže o naš ego i sujetu. Uvek ćemo biti tu za vas, da vas emancipovane dočekamo u našem alfa zagrljaju i pružimo podršku kad zatreba. Evolucija nam jeste donela mnoge korisne stvari, ali ne treba zaboraviti da je i ona delo prirode. A priroda zna najbolje.

Vaši savršeni muškarci…

Nešto ste htele?

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

2 komentara na “Savršen muškarac i moderne žene

Ostavite komentar