Prosize kapsule

Kako raskinuti sa devojkom?

Ako tražite bezbolan način za raskid veze, kojim niko neće biti povređen, na pogrešnom ste mestu. Ono što ćemo vam mi ponuditi jesu rešenja za efikasan raskid veze, kojima ćete izbeći greške koje mogu samo još više pogoršati situaciju. Ponekad su upravo one i najveća opasnost.

Otvorenost i iskrenost

Kada nije dobra, vezu je najbolje prekinuti što pre. Odugovlačenje i izbegavanje “vrelih” tema, odnosna onih tema koje predstavljaju problem, vodi samo u još veće probleme. Budite iskreni prema sebi, ali i prema njoj. Mora da vam bude jasno zašto želite da prekinete vezu, baš kao i njoj. Najbolje je da sve razloge stavite na papir, jasno ih sagledate i odlučite šta je najbolje.

Raskid veze

Najbolje je ne odugovlačiti sa tim. Što duže budete čekali bićete sve sigurniji da morate da raskinete, ali ćete imati sve manje petlje. Nemojte osećati krivicu. Činite dobro za oboje, iako ćete oboje patiti neko vreme. Tako je najbolje. Još nešto. Kada odlučite da raskinete nemojte o svojim planovima pričati svima. Sve što imate recite prvo njoj i obavezno saslušajte šta ona ima da kaže. Možda će vas neki od njenih argumenata odvratiti od namere, ali ako ste uvereni da su vaša uverenja ispravna, ne kolebajte se — raskinite.

Kako raskinuti vezu?

U svakom slučaju, raskid veze je stvar partnera, odnosno onih koji tu vezu čine. Zato, ne raskidajte putem posrednika, e-maila, SMS poruka, Fejsbuka, telefonom ili pred svima na nekom javnom mestu. Najgore je ne obavestiti je o raskidu, već samo prestati sa komunikacijom. Kada raskidate, raskinite kao muško, oči u oči. Više će vas ceniti, a i vi ćete više ceniti sami sebe.

Prijatelji nakon raskida?

Mnogi bivši partneri nakon raskida uspostavljaju sasvim korektan prijateljski odnos. Moguće je, ali budite svesni da ste sada samo prijatelji. Sve više od toga vratiće vas u začarani krug raskida i mirenja. Odlučite na koju ćete stolicu da sednete i na njoj i ostanite. Neodlučnost ubija i najjače.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Ostavite komentar