Prosize kapsule

Snimio se dok voz prelazi preko njega (video)

Šokantni snimak mladića koji je legao na prugu i čeka da preko njega pređe voz izazvao je pravu lavinu komentara britanske javnosti.

Video koji traje 55 sekundi prikazuje nepoznatog muškarca, za koga se pretpostavlja da je u ranim dvadesetim, kako nervozno leži na pruzi i osluškuje kako se voz približava. Onda se pribija uz zemlju najviše što može, dok voz prolazi iznad njega, što traje dvadesetak sekundi. Mladić se onda polako pridigao kako bi pokazao da mu nije ništa, a potom je ustao, uzeo kameru i prekinuo snimak.

Nije poznato da li je snimak uopšte napravljen u Britaniji, ali je portparol tamošnje železnice opisao snimak kao ’ekstremnu glupost’.

’Ne usuđujem se da pomislim šta bi se desilo da je turbulencija podvukla mladićevu jaknu pod voz. I ne samo to, pomislite na vozača voza koji misli da je upravo ubio nekoga’ kazao je portparol.

Komentari na Jutjubu su uglavnom slični, pa je nepoznati mladić većinom okarakterisan kao ’ludak’ i ’idiot’, a jedan komentator je rekao da će ovaj muškarac u budućnosti sigurno dobiti ’Darvinovu nagradu’, koja se godišnje dodeljuje za najgluplju smrt na planeti.

Izvor: SrbijaNet.rs

Slični tekstovi

Ostavite komentar