Prosize kapsule

Linda Belingam: Najbolji seks je u šezdesetim godinama

Iako se kaže da život počinje u četrdesetoj, britanska glumica Linda Belingam tvrdi da najbolji seksualni život ima sada, u šezdesetim godinama.

Nagrađivana glumica izjavila je da je šezdesetim rođendanom počelo lepše poglavlje njenog života, i da je tek tada počela da se oseći seksi. Iako u njenim godinama mnoge žene počinju da usporavaju životni tempo, Linda tek otkriva neke nove strasti.

“Godine su više stanje uma” kaže glumica i dodaje: “Kao i mnoge žene mojih godina, i ja imam bolji seks nego ikada. To što sam u šezdesetim ne znači da je taj deo mog života završen. Ljudi možda ne shvataju da oni stariji i dalje uživaju u seksu.”

Za svog trećeg muža Majkla Pitmora udala se 2008.godine, i kaže da je on njena srodna duša. Pre toga je mislila da više neće biti srećna jer je preživela dva bračna brodoloma.

“Sve mi želimo da budemo privlačne  i kada sam srela Majkla i dopala mu se, to je bilo divno. Fascinirao me je kada sam ga upoznala i još sam uvek fascinirana. Imala sam puno loših perioda u životu, ali sada sam srećna” zaključila je i dala savet svim ženama: “Samopouzdanje je najvažnije i to da se nikada ne zapustite.”

Izvor: SrbijaNet.rs

Slični tekstovi

Ostavite komentar