Prosize kapsule

Ubila decu pa sebe jer ju je muž varao, a na internetu su joj se rugali

Policija iz Ostina u Indijani, SAD, potvrdila je za tamošnje medije da je troje dece koja su pronađena mrtva, ubila njihova majka Amanda Benet (30).

Po policijskim navodima, Amanda je upucala ćerke Džasmin (14) i Kejtlin (9) i sina Rajana (4), a potom je zapalila kuću pri čemu je preminula od trovanja ugljen-monoksidom.

Benetova je čak pucala i u porodičnog psa, koji se trenutno oporavlja u veterinarskoj ambulanti u oblasti Skot. Policija je upala u kuću Amande Benet jer se jedan rođak zabrinuo i poslao ih da provere da li su svi dobro.

Kako se saznaje, razlog za ovaj jezivi zločin bila je afera Amandinog muža sa njegovom sekretaricom Džen. Korisnici jednog foruma su se Benetovoj stalno rugali zbog muževljeve preljube, a ona im je odgovarala kako muž svojim ponašanjem povređuje i nju i decu.

’Znam da sam bila luda, ali da li se to ikada dogodilo vama?’ poručila je Amanda preko internet foruma onima koji su je ismevali zbog prevare.’Nakon ovoga, nadam se da nećete misliti da je u redu varati ili se petljati sa ljudima koji su u braku’ poručila je Amanda i dodala da joj nije žao muža jer mu treba ’buđenje’ kako to više nikome ne bi uradio. ’Jedino što više neće imati decu, moraće da napravi drugu’ završila je u svojoj morbidnoj poruci.

Kada se vest o njenoj smrti proširila, jedan od korisnika foruma napisao je da se nada kako se sada svi koji su joj se rugali i vređali je, osećaju krivim.

Izvor: SrbijaNet.rs

Ostavite komentar