Prosize kapsule

Victoria's Secret anđeli čestitali Dan zaljubljenih

Do 14. februara, Dana zaljubljenih ili Valentinovog u zapadnoj tradiciji, odnosno dana svetog Trifuna u našoj, ostalo je nešto više od dve nedelje. Sigurni smo da već razmišljate kako ćete ugoditi savremenom potrošačkom društvu i poslednju crkavicu preostalu nakon januarskih veselja utrošiti u dokaz ljubavi vašoj partnerki. Jasno, ni ona nije luda, pa čak i ako vam kaže da joj je važna samo vaša pažnja, podrazumeva se da ćete tu pažnju iskazati u buy viagra canada nečem opipljivom.

Šta kupiti devojci za Dan zaljubljenih

Savet za savršen poklon, baš kao i savršen odgovor na pitanje ŠTA JOJ KUPITI ZA DAN ZALJUBLJENIH ne postoji.  Morate joj kupiti ono što će je obradovati i učiniti je srećnom. Po običaju, vi ćete lupati glavu ŠTA JE TO, a 99 posto vas će “promašiti temu”. Jedan posto onih koji su pogodili poslušali su naše savete od prošle godine. Najvažniji među njima bio je prošetaj sa njom po gradu mesec dana ranije. Obiđite sve prodavnice i zabeleži sve ono što joj se dopalo. Nesvesno,

ona ti je sastavila savršen spisak savršenih poklona. Na tebi je samo da odabereš PRAVI.

Mi muškarci sa druge strane nismo tako komplikovani. Koliko je malo potrebno da bismo bili srećni i zadovoljni našim poklonom za Dan zaljubljenih (a i svaki drugi), najbolje su pokazali SEKSI ANĐELI Victoria”s Secret-a. Seksi foto editorijalom kojim su svim muškarcima naše planete poželele srećan Dan zaljubljenih, seksi anđelčići u sastavu Adriana Lima, Kendis Svinpol, Erin Hitherton, Lili Adridž i Lais Ribeiro, ovaj 14. februar učinile su nam ako ne posebnim, ono makar toplijim.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Ostavite komentar