Prosize kapsule

Udavio se u kadi dok mu je žena imala seks sa sinom

Jedan Britanac preminuo je u svojoj kadi, dok su njegov sin i supruga koji su u aferi, bili u hotelu, objavio je “Dejli Mejl”.

Policija je saopštila da ni nakon osežne istrage i ispitivanja 25 svedoka nije otkriveno zašto ni kako se 52-godišnji Rej Li u oktobru 2008. udavio u kadi.

Patolozi su otkrili da je na dan smrti pokojni Velšanin kog su zvali Rej Veliki, pomešao svoje lekove protiv bolova sa kokainom, ekstazijem i amfetaminima, što je najverovatnije uticalo na njegovo rasuđivanje. Rej je nakon jedne nesreće 1990. redovno uzimao koktel lekova zbog bolova u leđima.

Njegov sin Rej Mali (23) i druga supruga Ilona (38) otišli su od kuće nekoliko sati pre tragedije. Prema Iloninim rečima, najpre su posetili jednog prijatelja, a potom su se uputili u hotel gde su prespavali. Kada su se vratili, zatekli su jeziv prizor.

“Bilo je očigledno da je Rej mrtav. Glava mu je bila ispod vode i nije se pomerao,” rekla je Ilona, otkrivši i da je sa svojim pastorkom imala aferu za koju njen muž nije znao, te da je veza nastavljena i nakon njegove smrti.

Detektivi nisu uspeli da dokažu da je u pitanju zločin i tačne okolnosti smrti ostaju nepoznate.

Izvor: SrbijaNet.rs

Slični tekstovi

Ostavite komentar