Prosize kapsule

Žena ga iznervirala pa je stavio na spisak terorista

Jedan Britanac zaposlen u Graničnoj i imigracionoj agenciji dobio je otkaz nakon što se saznalo da je zloupotrebio svoj položaj radi osvete svojoj supruzi.

Javnost je šokirala vest da je neimenovani imigracioni službenik, nakon što mu je žena otputovala u Pakistan da poseti rodbinu, dodao njeno ime na spisak potencijalnih terorista po Veliku Britaniju, odnosno ljudi čije prisustvo „nije prihvatljivo po opšte dobro“. Kada je pokušala da se vrati na Ostrvo, zabranili su joj ulazak u avion bez ikakvog objašnjenja, pa je nesrećna žena ostala u Pakistanu tri godine, prenosi „Dejli Mejl“.

Za spletku njenog muža kog je zvala da joj pomogne ne bi se ni saznalo da nedavno nije postao kandidat za unapređenje. Tom prilikom, njegovi šefovi obavili su dodatnu sigurnosnu proveru i utvrdili da mu supruga neopravdano predstavlja potencijalnu pretnju po britansku bezbednost. Umesto da dobije bolji posao, osvetoljubivi službenik ostao je bez posla, a javnost je izrazila sumnju u efikasnost britanske Granične agencije.

“Optužbe su detaljno ispitane i mi uvek brzo reagujemo kada otkrijemo da je neki zaposleni zloupotrebio svoj položaj”, rekao je medijima predstavnik Granične agencije.

Izvor: SrbijaNet.rs

Slični tekstovi

Ostavite komentar