Prosize kapsule

Ženske seks tajne

Kada je reč o seksu stvari stoje ovako − muškarci su uvereni da su u krevetu Bogovi, a žene se za to vreme dosađuju. Momci, tako je. To što među nogama imamo nešto što (nadamo se) one nemaju ne znači da su nam sve seks tajne ovog sveta otkrivene.

Krivica, ipak, nije samo na nama. Znanje se stiče iskustvom, a ako u toj spoznaji nemamo reakciju “druge strane” teško da ćemo mnogo toga naučiti. Naravno, nešto može da se skonta i ako pratite “govor” njenog tela, ali definitivno ne sve. Da bismo vam malo olakšali muke, pripremili smo kratku listu onoga što žene u krevetu ne vole, a ostalo naslutite sami.

Žene vole seks za vreme ciklusa

Naravno, zvuči odbojno na prvu loptu, ali… Ali su brojne ankete potvrdile da je tako. Šta morate znati? Prvo, higijena mora biti na nivou. Vrlo je moguće da će vagina, ako je partnerka nedavno koristila tampon, biti “suva”. Zato je neophodno koristiti lubrikante. Takođe, veoma je važno da budete pažljivi. Velika je verovatnoća da joj seks neće odmah prijati, upravo zbog “suvoće”. Hormonalni disbalans koji se odvija u njenom telu na vašoj je strani, ali morate ga koristiti pažljivo. Kada dođu ONI DANI, sve je u taktici.

Žene ne vole beskonačan seks

Sve što ima početak mora da ima i kraj. Ako to što ste seks maratonac smatrate svojim tajnim seks oružjem, vreme je da razmislite ponovo. Možda da umesto na najduže staze počnete sa trkama na neke kraće, recimo da ograničite jednu seks seansu na nekih 30 do 45 minuta. Neka istraživanja su pokazala da je idealan seks onaj koji traje do 25 minuta, ali ako vam to nije dovoljno, samo napred. Nećemo vas ograničavati previše, ali IMAJTE MILOSTI.

Igranje prstićima

Nadraživanje vagine, klitorisa i G tačke prstima u okviru predigre, pa u nekim slučajevima i tokom samog seksa, poželjno je, ali samo ako znate šta radite. Pri “fingeringu” MORATE ZNATI: tempo, brzinu, intenzitet pritiska, pokrete. Takođe, ne smete “smoriti” samo sa prstima. Ubacite malo usana, jezika, poljubaca. Raznolikost je tajna dobrog seksa, pa i dobrog “fingeringa”, jer je i on deo seksa.

Inovacije

Žene ne vole monoton seks. Menjajte poze, menjajte vreme za seks. Neka vam novo seks pravilo bude NIJE VAŽNO NI KAD NI GDE NI KAKO! Iznenadite je! Ovo se naročito odnosi na one kojima je seksualni život zapao u kolotečinu. Ne ustručavajte se, uvek isprobavajte nešto novo, pronađite uzbuđenje tamo gde ne biste ni sanjali da postoji. Ipak, uvek prvo proverite sa njom da li je to i njoj OK.

Devojke vole jutarnji seks

Ako je poznato da se većina muškaraca budi sa jutarnjom erekcijom zašto ne bi bilo normalno da i većina žena voli jutarnji seks? Ko zna, možda se i one bude sa jutarnjom erekcijom, samo se ne vidi?

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Ostavite komentar