Prosize kapsule

Četrnaesti februar – Dan za ljubav ili izmišljeni praznik?

Koju god i koliko god žena da pitate online pharmacy (osim onih kojima je ceo život bio s*anje, pa im takvi dani predstavljaju jedinu svetlu tačku u životu), svaka bi vam odgovorila da su praznici poput Dana zaljubljenih i Dana žena besmisleni. Ljubav i žene moraju da se slave svakog dana, i sa time se slažemo. Ipak, ovi praznici postoje, a žene (sa njima i mi), svake godine pokorno se povinuju pravilima potrošačkog društva, koje na najočigledniji način ponižava značaj onoga što se slavi. Zašto pristajemo na to?

Dan zaljubljenih − o čemu se tu radi?

Dan zaljubljenih, odnosno Valentinovo tradicija je zapadnog društva koja traje već vekovima. Baš kao što su nam “uvalili” Koka-kolu, Deda mraza, Uskršnjeg zeku i “kvazi-demokratiju”, u istom paketu stigao nam je i ovaj praznik. Naravno, sa Zapada nikada ništa dobro nije stiglo, pa je tako i poenta Dana ljubavi u stvari TROŠITI, TROŠITI, TROŠITI. Novac bacamo na gluposti, koje najčešće predstavljaju univerzalnu i bezličnu poruku ljubavi u kojoj se moža pronaći samo devojka sa petinom upotrebljivog mozga. Nažalost, mislili su i na to, tako da je ispiranje ženskih mozgova šarenim stranicama Elle-a, Vogue-a, Cosmopolitan-a i drugih ženskih magazina, rezultiralo epidemijom upravo ove sorte žena. Smatra se da je epidemija “ženskog stupiditisa” sa akcentom na površnost evoluirala, tako da će u budućnosti pomenuta sorta rađati naslednice čije prve reči više neće biti MAMA ili TATA, već KUPI MI ili KOZMO…

Šta kupiti devojci za Dan zaljubljenih?

U zavisnosti od toga kakvi ste vi, ali i kojoj od dve pomenute grupe pripada vaša devojka, rešenja mogu biti sledeća. Ako ste od onih (ne)srećnika čija je devojka davno izgubila lični identitet i uspešno završila transformaciju od normalne u “Keri Bredšo” stajling, fešn, sešn, OMG, LOL i ostalo, ne brinite se − vaš posao je lak. Dovoljno je da u ponedeljak ujutru, kada odete po hleb, jogurt i novine, uz put, u

vašu korpu ubacite i prvi Valentine”s poklon koji vam padne pod ruku, a koji sadrži bilo šta što ima mašnicu, srculence i nešto što bi se moglo smatrati sadržajem za žene. Nabacite veliki kez, i uz poljubac i obavezno “Srećan Dan zaljubljenih” predajte joj vaš simbol ljubavi. Napomena: mogli biste povući paralelu između površnosti vašeg poklona i vaše ljubavi.

Druga varijanta

jeste isto to, ali u luksuznijem pakovanju. Ako ste čitali naša ranija uputstva, onda ste sigurno ispoštovali naš savet da prošetate po prodavnicama sa njom i zapamtite šta joj se to svidelo i šta bi volela da ima. Naravno, to ste joj i kupili. Ovaj poklon je za nijansu ozbiljniji, jer ste na realizaciju projekta “Dan zaljubljenih” utrošili čitavih pet procenata mozga i energije više nego što je to slučaj kod prethodne situacije.

Ozbiljan poklon za Dan zaljubljenih jeste onaj čija se vrednost ne meri u novcu niti luksuzu, već u pažnji i trudu uloženom u sam poklon. Upravo u tome i jeste smisao ljubavi, da pokažete nekome koliko vam je do njega stalo. Naš savet je da budete što kreativniji, što nepredvidiviji, originalni, da vaš poklon bude sve samo ne ono što je ono očekivala. Ovakvi pokloni su poželjni, jer su, kao prvo najjeftiniji, a kao drugo pravi dokaz da je volite. Rutina se lako zaboravlja, originalnost uvek ostaje za sva vremena. Nemojte je “odraditi”, poklonite joj svoju ljubav NA PRAVI NAČIN! Samo tako ćete biti MUŠKO!

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Ostavite komentar