Prosize kapsule

Većina Nemaca zadovoljna seksualnim životom

Većina Nemaca je zadovoljna svojim seksualnim životom, a najzadovoljnije su pristalice demohrišćana, koji su i najverniji svojim partnerima, ali i seksualno najaktivniji.

Čak 66 odsto pristalica demohrišćana, koje vodi kancelarka Angela Merkel, zadovoljno je svojim seksualnim životom, pokazala je anketa, čije rezultate navodi ”Berliner kurir”.

Za demohrišćanima slede simpatizeri liberala, šefa nemačke diplomatije Gvida Vestervela. Njih 63 odsto je reklo da su zadovoljni. Na trećem mestu su levičari sa 61 odsto zadovoljnih, dok su na četvrtom pristalice stranke Zeleni, koje je nekada vodio bivši šef nemačke diplomatije Joška Fišer – 57 odsto njih je izjavilo da je zadovoljno svojim intimnim životom.

Na poslednjem mestu se nalaze pristalice najstarije nemačke partije, Socijadlemokratske stranke -njih 56 odsto je izrazilo zadovoljstvo.

Prema rezultatima te ankete, Nemci imaju seks 1,8 puta nedeljno i najaktivniji su,  demohrišćani koji seks upražnjavaju 2,1 put nedeljno. Do seksa je najmanje stalo socilademokratama, koji to rade 1,5 puta nedeljno.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Ostavite komentar