Prosize kapsule

Muška G tačka

To gde se nalazi i kako pronaći žensku G tačku do sada smo već apsolvirali, baš kao i to kojom tehnikom joj “pristupiti”. Međutim, da li ste znali da i mi muškarci imamo našu G tačku? Ovaj tekst je više namenjen ženama, nego nama. Zašto, shvatićete kada pročitate. Pa, da konkretizujemo temu.

Gde se nalazi muška G tačka?

Štivo koje ćete pročitati mnogima od vas neće patsti lako, zato budite spremni na sve i podnesite to MUŠKI. Muška G tačka je u stvari naša prostata. Ona je žlezda u sastavu urinarnog trakta i normalno je veličine kestena. Nalazi se ispod mokraćne bešike, a kroz nju prolazi mokraćna cev. Čemu tačno služi prostata još uvek nije najjasnije, ali se zna da u njoj nastaje deo materija koje se nalaze u ejakulatu. Dakle, osim toga, od sada da znate i sledeće – masiranjem prostate dobija se najjači muški orgazam.

Kako se stimuliše muška G tačka?

Pošto se nalazi na nekoliko centimetara od analnog otvora, jedini put do prostate vodi, već pretpostavljate, preko istog. Da, znamo. I sama pomisao na NDŽO (neidentifikovani džarajući objekt) u našem stražnjem prolazu izaziva jezu. Ipak, oni koji su probali, odnosno oni čije su seks partnerke isprobale tehniku stimulisanja muške G tačke na njima kažu da vredi.

Ne bismo “zalazili” toliko duboko u ovu tematiku, ali u svakom slučaju, svima koji se odvaže na blagu masažu prostate savetujemo da se u ovu avanturu ne upuštaju ako nisu dobro podmazani.

Šta bi sve ljudi uradili za dobar orgazam. C, c, c…

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

1 komentar on “Muška G tačka

Ostavite komentar