Prosize kapsule

Ana Ivanović: Treba mi muškarac

Nestabilna igre Ane Ivanović koje je nedavno kulminirala eliminacijom sa turnira u Dubaiju, navela je mladu teniserku da se poveri novinarima i otkrije da joj u daljoj karijeri može pomoći “samo muški trener”.

“Ja sam veoma komplikovana osoba, nalazim se pod stalnim stresom, neprestano nešto analiziram i vrtim se u krug sa svojim mislima. Zato mi je potreban neko ko će da me razume kao osobu, da prepozna moje potrebe i da me relaksira kada preteram sa perfekcionizmom. Uverena sam da to može samo neki muškarac, po mogućstvu muški trener.

Zašto baš muško? Pa, mi devojke smo tako komplikovane, a oni su tako opušteni. Mi smo stalno pod stresom, sve primamo k srcu, a oni sve doživljavaju manje ozbiljno. Zato mi je potrebna neka muška osoba koja tako razmišlja i zato sam sigurna da će moj sledeći trener biti muškarac” otkrila je Ana posle neuspeha u Emiratima, i dodala da je do ovakvog zaključka došla posmatrajući kako se Novak Đoković nosi sa pritiskom na terenu.

“Videla sam kako Novak radi i pitala se zašto ja ne mogu tako. Molila sam ga da mi objasni kako uspeva da se nosi sa problemima, kako je tako opušten u situacijama kada je pritisak ogroman. Pitala sam ga neke vrlo lične stvari, nešto što mi je bilo jako teško da ga pitam. Uporedila sam svoj i njegov rad i utvrdila da je kod mene, kod devojaka uopšte, sve samo stres i nerviranje, a oni, muškarci, sve rade kroz zabavu” rekla je Ana, čiji je fitnes trener žena, pa je zaključila da je red “da u njen štab dovedu i jednog muškarca”.

Izvor: SrbijaNet.rs

Slični tekstovi

Ostavite komentar