Prosize kapsule

Dita von Teese u Beogradu!

Povodom treće godišnjice Grand kazina, najvećeg kazina u Srbiji, kraljica burleske i glamurozna striptiz heroina, Dita von Teese, 24. februara će nastupiti u Beogradu. Beograđane očekuju dve premijere novi dizajn čaše za martini koja je sastavni eksponat najatraktivnije Ditine tačke, Martini Glass Show, ali i novi kostim za predstavu Feather Dance. Naravno, muški magazin M@N! će biti u prvim redovima, a gde mi tu i vi!

Dita von Tiz u Grand kazinu

Proslavu trećeg rođendana kazina Grand začiniće brojne zvezde svetskog ranga. Večeras, u Operi Madlenijanum nastupaju Cirque Eloize (Sirk Eloaz) i Teatro Sunil sa spektaklom Nebbia (Magla), koji je treći deo triologije Sky (Skaj). Za sutra je u kazinu Grand planiran jednočasovni nastup Dite von Tiz koji će biti propraćen prigodnim revijalnim programom, tokom kog će goste najvećeg zabavnog centra u Srbiji zabavljati Dado Topić, Filip Pat & Untouchables feat Ana Milenković, zatim Dixieland Orchestra i Tanja Bošković.

Treće veče, 25. februara, biće namenjeno ljubiteljima igara na sreću, a u Grand kazinu i u narednom periodu obećavaju mnogobrojne zabave, premijerna gostovanja i jedinstven provod čime će nastojati da zadovolje ukus svih svojih gostiju.

Večeras M@N! magazin gostuje na prvoj GRAND večeri u operi Madlenijanum, a izveštaj sa tog događaja možete očekivati već sutra. Naravno, Dita je najvažnija, a kako smo mi M@N! od reči, nastup jedne od najseksipilnijih žena na svetu, Dite von Tiz, imaćete priliku da vidite već u petak ranim jutrom, kao i Ditine utiske sa gostovanja u Beogradu. Budite uz M@N!

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Ostavite komentar