Prosize kapsule

Nastavnik pokušao da ugovori seks sa psom

Patrik Stiven Trejo (25), nastavnik muzičkog iz Feniksa u Arizoni, optužen je i uhapšen zbog udruživanja radi seksualnog kontakta sa životinjama.

Šerif Džo Arpajo iz okruga Marikopa kaže da postoje dokazi koji ukazuju da je Trejo koristio sajt “Craigslist” da pronađe vlasnika psa spremnog da mu pozajmi ljubimca sa kojim bi imao seksualne odnose.

Sudski izveštaj sadrži tvrdnju da se poremećeni nastavnik na sajtu predstavljao kao osoba koja voli “igru sa psima” i dodao: “Zovite me ako imate kucu sa kojom mogu da se igram”. Još jedan muškarac iz Feniksa, 47-godišnji Kit Di Kifer takođe je uhapšen i optužen za isti prekršaj nakon što je navodno tragao za “bestijalnim uživanjem nastranog tipa”.

Dvojica muškaraca uhvaćena su nakon što su ih policajci koji su se predstavljali kao vlasnici pasa presreli u jednom hotelu gde je dogovoren “sastanak”.

Šerif Arpajo kaže da, iako je ovo bila uspešna operacija, postojali su ljudi koji su dresirali svoje pse za seks sa ljudima i reklamirali ove usluge preko “Craigslist”.

Izvor: SrbijaNet.rs

Slični tekstovi

Ostavite komentar