Prosize kapsule

Seks poze za SEKS U KADI

Seks poze za savršen seks nesicrpna su tema na stranicama našeg magazina. Iskreno, najbolja seks poza koja će vašoj partnerki, ali i vama doneti najveće zadovoljstvo jeste ona zahvaljujući kojoj će vaša devojka doživeti orgazam. Ta poza se pronalazi uz dosta radi, iskustva i truda, a sve ostalo su BAJKE. Ono što vam mi možemo reći jeste da orgazam nije puko trljanje, pa kad upali upali. Reč je o složenoj radnji koja kao i sve druge radnje ima svoj uvod, razradu i zaključak. Ovog puta savetujemo malo drugačiji uvod u radnju. Na primer, seks u kadi…

Seks u kadi OSNOVNO

Seks u kadi preporučujemo jer je on spoj svega onoga što podrazumeva uobičajen seks, ali što bi u toj standardnoj varijanti trajalo satima − romantika, sveće, dobro vino, lagana muzika, razmenjivanje nežnosti, predigra, seks i opuštanje. Prednost seksa u kadi je u tome što ste od samog početka goli te je tenzija koja se pri običnom seksu (sa sve uvertirom) dostiže tek nakon nekih deset minuta ovde prisutna od samog početka. I još nešto. Obično nas žene optužuju za nemaštovitost i suviše rutinski pristup seksu. Mokri seks je eksperimentisanje sam po sebi. Iskušavate novo mesto za seks, nove uslove, okolnosti, pa i poze. Seks u kadi može biti sve, osim monoton.

Šta je potrebno za dobar seks u kadi?

Potrebno vam je sve ono zbog čega će taj seks biti savršen. Kao prvo kondomi. Bezbednost ispred svega! Dalje, biće vam potreban bojler pun tople vode, očišćeno kupatilo (kada se podrazumeva, nećete se valjda blamirati), zatim dobro vino, sveće, romantična muzika, neke afrodizijačke grickalice, sunđerčići za sapunjanje leđa (a što možeš otpozadi možeš i spreda) i naravno, dovoljno peškira.

Korisni seks saveti za seks u kadi

Pre nego što pređemo na seks poze, uzmite u obzir i sledeće. Kada je opasno mesto. Statistike pokazuju da se najviše nesreća događa upravo u kupatilu, i to u kadi i na vlažnim pločicama. Pošto u planu imate seks u kadi, izloženi ste duplom riziku. Bilo bi pametno da nabavite podlogu za stajanje u kadi kako pri seksu ne biste klizali i kako se ne biste povredili. Naravno, iako je to podloga za stajanje, vi i vaša partnerka ćete na njoj praktikovati bezbedan seks (sa kondomima) i to služeći se proverenim seks pozama.

Seks poze za seks u kadi

Prva proverena poza za dobar seks u kadi jeste ona kada žena sedi na muškarci sa potkolenicama na njegovim grudima dok joj on pridržava leđa i guzu.

Takođe, možete probati i “doggy” stil, ili kako mi Balkanci volimo da kažemo “otpozadi”, a misionarsku pozu ne preporučujemo, najviše zbog ograničavajuće veličine kade. Istina, ne postoji mnogo idealnih poza za dobar seks u kadi, ali upravo zato predigra i jeste deo seks u kom morate da budete brilijantni!

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Ostavite komentar