Prosize kapsule

Jutarnji seks

Ponedeljak. Početak nedelje. Što je najgore od svega, radne nedelje. Još gore od najgoreg − zimske radne nedelje. Pitate se, kako se oporaviti od depresije, kako vratiti osmeh na lice? Da li ste razmišljali o jutarnjem seksu?

Jutarnji seks je dobar zbog nekoliko razloga. Kao prvo SEKS JE. Kao drugo, jutarnja gimnastika je, a kao treće − SEKS JE!

Šta vam je potrebno za dobar jutarnji seks?

Neophodno

Partnerka

Taktika

Volja

Mint bombonice

WC

Partnerka

Kao prvo, seks se tako zove, jer u njemu učestvuju dvoje. U slučaju da ste sami, to je već samozadovoljavanje, odnosno masturbacija, a iako ni to nije loše, ipak, to nije seks.

Sad kad ste pronašli partnerku, potrebna vam je i taktika. Kako da i njoj jutarnji seks bude poželjna i prijatna ideja kao i vama?

Taktika

Najbolje je da je navedete da poželi što i vi. Malo maženja, po koji nežan poljubac, igranje sa njenom kosom… Sve će vam ovo pomoći da lakše prevalite put od instinktivnog odbijanja do konačnog pristanka. Ne zaboravite, žene seks uglavnom ostavljaju za noć i zato je na vama da vašu partnerku ubedite za jednu dnevnu seks varijantu. Kako? Najbolje polako.

Zanemarite detalje

Činjenica je da ni vi, a normalno ni ona ujutru nećete izgledati najsjanije. Jedina razlika je u tome što su žene uvek svesne svog izgleda, pa je veoma važno da ujutru preskočite “komplimente” o frizuri, zadahu i krmeljivim očima. Budite slepi, gluvi i nemi ako vam je do seksa.

Jutarnji seks

Ono što je nezgodno kod jutarnjeg seksa jeste to što se odvija ujutru, tik pred vaš posao ili neku drugu obavezu koju imate vi ili partnerka. Zato je neophodno, ako želite malo ranoranilačkog razgibavanja, da uranite pre petlova da biste kao dobar PETAO kljucnuli vašu KOKU. Kukurikuuuuu….!!!!!!

 

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Ostavite komentar