Prosize kapsule

Najskuplji mobilni telefoni na svetu

Danas ćemo se u našoj rubrici o mobilnim telefonima pozabaviti najskupljim telefonima na svetu. Tri najskuplja mobilna telefona zajedno vrede oko 13,5 miliona dolara i toliko su ružni da bi vas garantovano bilo sramota da ih izvadite iz džepa bilo gde u gradu, osim ako niste Paris Hilton ili Kim Kardašijan.

Stuart Hughes iPhone 4 Diamond Rose Edition – 8 miliona dolara

Ovo je klasičan iPhone četiri, kojem je samo redizajnirana antena i uz to je nabudžen plemenitim materijalima. U ovaj telefon je ugrađeno crveno zlato, kao i 100-karatni dijamanti. Apple logo je izrađen od dodatnih 53 dijamanta. Posebna poslastica je „home” taster-izrađen je od izuzetno retkog ružičastog dijamanta. Sve u svemu, da ga ovde nosiš u džepu, il’ bi mislili da si ga kupio kod Kineza i svi bi ti se smejali, ili bi te opljačkali prvi dan.

Goldstriker iPhone 3GS Supreme – 3,2 miliona dolara

Još jedno delo Stjuarta Hjudiza, čoveka koji “luksurizuje” sve što bogati kupac poželi. Ovaj telefon obogaćen je sa čak 271 gramom 22-karatnog zlata, dok je ekran oivičen sa 53 jednokaratna dijamanta. Goldstriker iPhone 3GS Supreme dolazi u pakovanju izrađenom od granita u jednom komadu, a tu su i zlato i koža, naravno. Zaključak: Znaš li ti, Stjuarte, koliko dece gladuje u Africi?

Peter Aloisson’s Kings Button iPhone – 2,4 miliona dolara

Treći na našoj listi je opet, zamislite, iPhone, ali ovoga puta vredi samo tričavih 2,4 miliona. Na njemu ima 139 brilijanata, a na “home” dugmetu ćete naći redak 6-karatni dijamant. Još da kupiš Nivea dezodorans sa bisernim sjajem i bićeš potpuno u fazonu. A, da, zaboravismo da si nemaš pare za telefon. Ništa, onda samo dezodorans? Molim? Nisi žena? Pa jes’, i to što kažeš…

 

©Muskimagazin.com

 

Slični tekstovi

Ostavite komentar