Prosize kapsule

Numerolozi se plaše broja 11 i za njega vezuju nesreće

Sudeći po mišljenju hrvatskog numerologa Olge Hadžić, tragedija koja je 11. marta pogodila Japan nije se slučajno dogodila baš tog datuma, jer broj jedanaest donosi nesreću.

‘Dve jedinice u broju 11 predstavljaju neprestanu borbu između dobra i zla. Međutim, u toj borbi dobro nikada ne može da prevlada, pa do izražaja dolazi konstantna nemoć kojom taj broj na kraju isijava i zato je tako negativan’ otkrila je Olga.

Hadžićeva se plaši da bi slična katastrofa mogla da se ponovi u nekoj drugoj zemlji i to u julu, jer sedmica zajedno sa zbirom brojeva koji se nalaze u 2011. daje broj 11.

‘Cela 2011. godina biće puna prirodnih katastrofa. Najviše se plašim nuklearne katastrofe koja je prema brojevima itekako moguća’ rekla je Olga, i ukazala na neke druge tragedije koje su se u svetu dogodile 11. dana u mesecu.

Kao primere, osim razornog zemljotresa u Japanu navodi i teroristički napad na Svetski trgovinski centar 11.septembra 2001. godine. Takođe, bombaški napad u Madridu bio je 11.marta 2004.godine, a u napadu na železnicu u indijskom Mumbaiju 11.jula 2006.godine poginulo je čak 190 ljudi.

Inače, značenje broja 11 proučavali su i drevni Kaldejci, i po njihovoj numerologiji ovaj broj je izuzetno nesrećan i donosi nevolje u životu, nesreće, prikrivenu opasnost, raznovrsna iskušenja, protivnike i izdaje.

 

Izvor: SrbijaNet.rs

Slični tekstovi

Ostavite komentar