Prosize kapsule

Đavo zavodi red na srpskoj estradi

To view this page ensure that Adobe Flash Player version 10.2.0 or greater is installed.

Bilo da ga nazivamo Luciferom, Palim anđelom, Rumpelstiltskinom (da, da, ovo je jedno od njegovih imena kroz istoriju) ili Princom tame, Đavo je pohodio ljudski um tokom čitavog čitavog njegovog postojanja. S vremena na vreme, on svrati na planetu i malo raščisti neke stvari, a evo kako bi izgledao njegov dnevnik iz budućnosti, posle odsudne posete i fajta sa mračnim silama SRPSKE ESTRADE . Saznajte ko je i zbog čega izvukao najdeblji kraj.

10. Sanja Marinković

Svoju sudbinu zapečatila je onog momenta kada je, završavajući svoju emisiju, izgovorila sledeće: „Hvala što ste nas gledali, znamo da je bilo naporno“. Tu je Đavo popizdeo i rešio da uništi i Sanju i njen show tako što joj je priredio jedno elegantno gušenje čipsom. „Živim brzo i hranim se lako“. Je l’ tako?

Greh: Iritantnost i glupost

9. Željko Mitrović

Željko se silno obradovao kada je tokom lečenja u Nemačkoj dobio luksuznog Bentlija od stare grofice sa kojom se sprijateljio u bolnici. No, ni sanjao nije da će ga ta sreća u nesreći skupo koštati i da će pakleni Rogonja iskoristiti upravo besnu limuzinu kako bi mu došao glave. Željka je Bentli zgazio ispred njegove kompanije kada je izašao da izglanca prednji branik. Prethodno je zaboravio da spusti ručnu.

Greh: TV Pink

8. Isidora Bjelica

Ultimativna intelektualna femme fatale beogradskog hasvalta, ali samo u očima njenog muža Nebojše Pajkića, Isidora je dojadila i Bogu i narodu svojim verbalnim i fizičkim heklerajem. No, potez preko kojeg Lucifer nije mogao da pređe, je njeno „otkriće“ i promocija „talentovane“ Vesne Vukelić Vendi. To je bila kap koja je prelila čašu i dovela do toga da se Isidora misteriozno probode jednom od svojih igala za pletenje. Neki tvrde da je u pitanju bilo ritualno samoubistvo, ali Isidora nije Japanka, tako da će stvarne okolnosti ovog čina ostati nerasvetljene.

Greh: Loš ukus

7. Ekrem Jevrić

„Gospodu“ je Đavo rešio da kazni zbog neviđene gluposti, pohlepe i neverovatne lakomosti prema ženama. Najpre je pokušao da ga sredi saobraćajnom nesrećom, ali nije uspeo te je rešio da mu do’aka preko žene mu Igbale, koja ga je utukla oklagijom kada je otkrila da se ovaj ponovo dopisivao smsom sa „Vendijem“ (Vesna Vukelić Vendi-prim.aut)

Greh: Svi njegovi „hitovi“

6. Vesna Vukelić Vendi

Lucifer je dotičnu gospođu rešio da skloni jer se maltene osetio ugroženim. Reputacija mu je, naime, bila ozbiljno ugrožena pred naletom nezgodnog karaktera, pokvarenosti i osionosti, kao i opakim dijalektičkim diskursom ove dame. Khm, khm. Može se reći da je bila za bujna prsa ispred, ali se on onda pobrinuo za nju poslavši je u rijaliti šou Dvor gde u okršaju sa Milošem Bojanićem, Vendi nije imala nikakve šanse.

Greh: Obrazovanje iz Vujaklije

5. Ognjen Amidžić

Ognjen se Đavolu zamerio onomad kada je izmislio svog alter ega Oskara i ispevao onu odvratnu pesmu Medo Brundo. Đavo je onda rešio da sa Ognjenom bude kreativan taman koliko je i Ognjen bio sa svojim zahvatima; siroti Ami G presekao je kapilar u nosu dok je štucovao brkove i nosne dlake i iskrvario je na smrt.

Greh: Kopiranje Saše Barona Koena/Borata

4. Mega Deki

Čini se da ne moramo preterano da objašnjavamo zašto je i koliko Deki iritantan. E, pa, nije samo nama. Dopizdeo je i onima iznad nas, a i onima ispod. Đavolak mu je najpre poslao Suzanu Mančić da zajedno vode Bingo, nadajući se da će njen bujni dekolte biti dovoljan da Dekija strefi srčka, ali se ispostavilo da je smrad jači nego što izgleda. Morale su biti preduzete drastičnije mere. Jedna lažna Bingo loptica od nešto solidnijeg materijala, koja je akcidentli munjevito izletela iz bubnja u Dekijevom pravcu, završila je posao.

Greh: Predstavlja se kao voditelj

3. Ivan Ivanović

Svojim glupim šalama zamerio se i zgadio svima, od Duška Tošića, koji je pretio da će ga isprebijati, pa do Crnog Đavola, koji, pak, svoje zamisli ne bazira na praznim pretnjama već na surovoj realizaciji. Profesionalac, šta ćete…bilo kako bilo, Ivan Ivanović se zadavio smejući se sopstvenoj šali, duhovitoj samo njemu i nikome više.

Greh: Loše fore

2. Jelena Karleuša

Karleuša je Repatog dugo nervirala (kao i nas, smrtnike), ali je definitivno rešio da joj doskoči kada se u Ami G šouu pojavila sa lobanjom na glavi. Pali anđeo rešio je da joj omogući tretman u jednom od svojih kotlova sa ključalim uljem kako više nikada ne bi imala potrebe da koristi fejk lobanje prilikom gostovanja u emisijama.

Greh: Razmišljanje polnim organom

1.Saša Popović

Saša Popović je oličenje biznisa na srpski način. Iako onako neukusno odeven i skriven iza cvikera deluje naivno, daleko od toga; u svojim emisijama se prema svojim zvezdama ponaša kao inkvizitor, a to je Repatom u jednom trenutku zasmetalo, jer samo on ima pravo da svoje podanike tera da gutaju žvake i oblače se onako kako se njemu sviđa. Siroti Saša nastradao je tako što je na njega pala ogromna harmonika koja je bila deo scenografije prilikom Grand parade. Ko se harmonike lati, od Dalapea će poginuti.

Greh…Slatki greh

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

2 komentara na “Đavo zavodi red na srpskoj estradi

Ostavite komentar