Prosize kapsule

Učesnica VB odvela u smrt prijateljicu!

Iako se predstavila kao Hrvatica sa boravištem u Beogradu, naš list došao je do saznanja da je Sara u stvari dugi niz godina živela i radila u Baru, a u Crnoj Gori je između ostalog pamte po saobraćajnoj nesreći. Vozila je automobil i odvela u smrt najbolju drugaricu.

– Sara je u Crnoj gori poznata po mnogim stvarima, ali je među njima svakako najupečatljivija informacija da je odvela u smrt tadašnju najbolju drugaricu Afroditu Berišaj (22). U to vreme se zabavljala sa momkom koji je imao dosta keša, pa je jednog dana pozajmila njegov auto da bi se „tigrice“ (kako su ih zvali) provozale gradom. Kako se kasnije pričalo, Sara je izgubila kontrolu nad vozilom i direktno se zakucala u drvo, a od povreda koje je tada zadobila, njena drugarica je preminula. Saraja je takođe pretrpela povrede, ali nijedna, na sreću, nije bila fatalna – govori za „Alo!“ izvor, koji dobro poznaje prošlost devojke koja je trenutno ukućanka „Velikog brata“ i dodaje da je Saraju tragedija potresla, ali se ubrzo vratila u život.
– Ne verujem da takav stres može lako da se izleči, ali se ubrzo vratila starim navikama! Sa novom najboljom drugaricom nastavila je život po noćnim klubovima u kojima je postala poznata kao „devojka za zabavu“, a u to vreme se, kako se pričalo, upustila u veze sa mnogim momcima sumnjive prošlosti koji su harali Crnom Gorom i Italijom, od kojih je na poklon dobijala silikone, krpice i novac kako bi izgledala što bolje – rekao je naš izvor i naglasio da se priča kako je Italijane najviše volela, pogotovo kada su se duže zadržavali u Crnoj Gori.

– Maštala je o tome da radi kao model u Italiji, pa je takve moćne likove i tražila ne bi li postigla svoj cilj. Putovala je i u Dubai, ne bi li i tamo uživala u provodu i družila se sa muškarcima koji to sebi mogu da priušte, ali se vraćala uvek u Crnu Goru, koja joj je ipak baza. U koji god klub u Crnoj Gori da uđete i pitate za Saru, verujte da će svi znati o kome pričate – zaključuje naš izvor.

U želji da od ljudi bliskih mladoj učesnici VB-a dobijemo komentar, u toku jučerašnjega dana kontaktirali smo sa produkcijom u želji da dobijemo broj telefona nekog iz njenog bliskog okruženja, ali su nam rekli da nam to ne mogu dati iako je u prošlim sezonama rijalitija praksa bila drugačija.

MC Stojan, reper i učesnik „Dvora“ upoznao je Saraju na snimanju spota za pesmu „Pumpaj“, koju je snimio sa Anabelom. On kaže da je na njega ostavila pozitivan utisak i da ima njegovu podršku u ovom rijalitiju:

– Znam ja nju, bila sa mnom i sa Anabelom u spotu. Znamo se oko godinu dana i super smo se proveli na tom snimanju. Bilo je još devojaka, pa smo se po obavljenom poslu svi zaključali, cirkali i zezali se. Ne bih baš da otkrivam šta se sve dešavalo, ali logično je da ima moju podršku u „Velikom bratu“ – rekao nam je MC Stojan.

Podgoričanka Afrodita Berišaj (22) poginula je u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila 27. januara 2007. godine u okolini Bara. Prema izveštaju crnogorske policije, nesrećna devojka je bila saputnica u „fijat kupeu“ (BR 314-67), za čijim volanom je bila Saraja Vučelić, iz barskog naselja Šušanj. Vučelićeva je izgubila kontrolu nad automobilom, koji je sleteo sa klizavog kolovoza na magistralnom putu od Bara ka Sutomoru, i iz tada neutvrđenih razloga u blizini mesta Plitke Vode prešao u suprotnu traku, gde se zakucao u bor. Berišajeva je podlegla povredama u bolnici. Pokušali smo juče u Prvom osnovnom sudu u Baru da saznamo da li je Vučelićeva odgovarala pred sudom za ovu saobraćajku, ali nismo uspeli da dobijemo odgovor.

Izvor: Alo

Slični tekstovi

1 komentar on “Učesnica VB odvela u smrt prijateljicu!

  1. Saobracajna nesreca,koja svima može da se dogodi!

    Ostavite djevojku na miru,odlično je poznajem i mogu reći da nije tačno da je pozajmila vozilo "od momka koji ima dosta keša " tog kobnog dana.Vozilo je bilo njeno.Na žalost Sara je siroče koja je izgubila sve u ratu u Hrvatskoj.Ne treba je osudjivati.A što se toga tiče da je bila problematična,da voli izlaske,krpice,provod…itd.Pa koja danas djevojka to ne voli ?

Ostavite komentar