Prosize kapsule

Za SEKS KOD ARENE Elizabeta i Milovan NEĆE BITI KAŽNJENI

To view this page ensure that Adobe Flash Player version 10.2.0 or greater is installed.

Slučaj SEKS ARENA koji je istovremeno i najveća medijska senzacija poslednjeg meseca napokon dobija razrešenje. Snimak seksa Elizabete Mitić i njenog partnera Milovana S., na parkingu Beogradske Arene, na internet je postavio operater saobraćajne policije poznat po nadimku Trajko.

On je zaposlen u Upravi saobraćajne policije, a pornić snimljen 24. aprila 2010. godine na YouTube postavio je 3. marta ove godine pod nadimkom JONTRA.

Još se ne zna kakve će posledice snositi Trajko, ali je već jasno da će Elizabeta i Milovan izbeći i novčanu i zatvorsku kaznu, jer je delo zastarelo, a prekršajna prijava po osnovu kršenja javnog reda bezobzirnim ponašanjem u međuvremenu nije pisana.

“Da je policija ranije protiv njih podnela prekršajnu prijavu za drsko i bezobzirno ponašanje, novopečene „internet zvezde“, morale bi da plate po 20.000 dinara, a ukoliko je akteri snimka ne bi platili, bila bi im zamenjena zatvorskom kaznom od 30 dana,” – navodi se u saopštenju MUP-a.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

2 komentara na “Za SEKS KOD ARENE Elizabeta i Milovan NEĆE BITI KAŽNJENI

  1. Necu da ostavim komentar bice nepristojno.

    A ako bih komentarisao … mozda bih zamerku uputio prvonaguzenoj. Usmredece se dok dodje do kuce. Nema gde ni da se izapere. Seljanka ona prava. Mora da je od roditelja novobeogradjana koji su pridosli u ovaj grad sa izbeglickim vozom ili mozda ranije. Mozda bi pre njima zamerio i rekao da se vrate u selo odakle su dosli u ovaj grad, jer ga zasipaju nemoralnoscu svoje dece sireci istovremeno prostituciju. Sluze kao los uzor mnogim mladim devojkama jos nedovoljno opredeljenim u pogledu mesta vodjenja ljubavi. Razumem kada mlade krene,,, to bude kao cunami. Ali mogli su da odrade u kolima. Kako snimci pokazuju odnos ovih dvoje vise lici na onaj za 20 eura koji se odradjuje uvek otpozadi. Mislim da je u pitanju prostitutka koja uzima vise.

  2. Jao slepche nemoj molim te da seres. Usmrdece se do kuce….:S

    To sto ti mozda nikad nisi tako nesto slicno radio ne znaci da niko netreba,postoje i vlazne maramice sa kojima moze da se obrise do kuce i cao.

    Rekao si malo ali glupo.

Ostavite komentar