Prosize kapsule

Debeljuca objasnio zašto se suprostavio nasilniku

To view this page ensure that Adobe Flash Player version 10.2.0 or greater is installed.

Petnaestogodišnji Australijanac Kejsi Hejns objasnio je u TV intervjuu kako se posle neprestanog maltretiranja u školi konačno suprotstavio siledžiji.

Kejsi je rekao je da je proveo “ceo život pun maltretiranja i zlostavljanja” i da je bio potpuno sam jer su ga svi prijatelji napustili.

Dodao je kako se seća da su ga jednom prilikom nasilnici zalepili lepljivom trakom za banderu. Kejsi je rekao da nažalost, može da se seti samo par dana tokom kojih ga niko nije zadirkivao, i da je čak razmišljao o samoubistvu. U trenutku dok je sniman video-klip koji ga proslavio širom sveta, došao je do tačke kada mu je svega bilo dosta i jednostavno je “pukao”.

Hrabri dečak kaže i da se ne kaje zbog incidenta, i poručio je žrtvama školskog nasilja širom sveta da “gledaju u bolje dane i da podignu glavu “.

U međuvremenu, žgoljavi siledžija sa snimka Ričard Gejl (12) rekao je jednom novinaru da je zapravo on žrtva a ne Kejsi, koji je započeo svađu. Tvrdi da bi ga punački drug svaki put nazvao “idiotom” kada ga vidi, i da je on samo reagovao na provokaciju. Međutim, Ričard se razotkrio kada je na pitanje novinara da li se kaje zbog svega prvo rekao: “Ne!” a onda je zbunjeno dodao da mu je ipak žao.

Na opšte iznenađenje, i majka nasilnika se oglasila tražeči izvinjenje od Kejsija i njegove porodice. “Mi smo sada postali žrtve. Iako me je Ričardovo ponašanje šokiralo, ne smatram da je zaslužio da ga bacaju okolo” rekla je Ričardova majka Tina.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Ostavite komentar