Prosize kapsule

Dečak tvrdi da je upoznao Isusa Hrista

Jedan dečak koji je umalo umro kada mu je puklo slepo crevo, opisao je svoje iskustvo u knjizi oja je postala Njujork Tajmsov bestseler broj jedan koji će biti preveden na 13 jezika.

“Raj postoji” naziv je knjige štampane u 1,2 milion primeraka, a u kojoj danas 11-godišnji Kolton Burpo iz Sjedinjenih Država prepričava šta je doživeo u trenucima dok su se hirurzi borili za njegov život.

Njemu je 2002. pogrešno dijagnostikovan grip, pa mu je po povratku sa porodičnog puta u Koloradu ozbiljno pozlilo. Hitno je prebačen u bolnicu, gde je operisan dva puta, a tokom jednog od zahvata, dečak je pod anestezijom doživeo odlazak u raj gde je upoznao svog pradedu i Isusa Hrista.

“Nekoliko anđela je došlo, odveli su me i video sam Isusa. Sedeo sam pored njega kada je naišao jedan tip i pitao me:”Jesi li ti Todov sin?”, rekao sam da jesam i on mi je rekao da je deda moga tate. Bio je veliki, imao je ogromna krila, kovrdžavu kosu, veliki osmeh i bio je baš fin,” ispričao je nedavno za televiziju MSNBC Kolton, koji je u raju upoznao i Jovana Krstitelja, ali tada još nije znao ko je on.

Podatak koji je najviše šokirao roditelje jeste dečakova tvrdnja da je na nebu upoznao svoju nerođenu sestru, za koju nikako nije mogao znati jer mu nikada nisu rekli da je pre njega majka Sonja imala spontani pobačaj sa devojčicom.

 

Izvor: SrbijaNet.rs

Slični tekstovi

Ostavite komentar