Prosize kapsule

Ubrizgava osmogodišnjoj ćerki botoks i vodi je na depilaciju

Kao i druge osmogodišnjakinje, i Britni Kembel voli da pleše uz Lejdi Gagu, voli modu i šminkanje. Međutim, za Britni to znači malo više od stavljanja maminog karmina.

Naime, na svaka tri meseca, njena majka Keri (34), kozmetičarka iz Birmingema, ubrizgava joj botoks u lice.

Keri je opsednuta izborima lepote za devojčice, pa osim što ćerki daje botoks, vodi je i na depilaciju. Supstancu kupuje preko interneta i onda ubrizgava u devojčicino čelo, usne i oko očiju. Na depilaciju je vodi u bizarnom pokušaju da zaustavi rast dlaka na Britninom telu kada devojčica uđe u pubertet.

’Ovo što ja sada radim za Britni pomoći će joj da bude zvezda. Znam da jednog dana želi da bude manekenka, glumica ili pevačica, a ovi tretmani će joj pomoći da duže ostane mlada i sa mekšim crtama lica. Ako želim da Britni bude uspešna moram da budem realna – mora da počne sa ovim tretmanima što je pre moguće. Volela bih da sam ja imala iste mogućnosti kad sam bila mlađa’ kaže samohrana majka Keri i dodaje da ’Britni nije u opasnosti i da je sve potpuno bezbedno’.

Devojčica otkriva da više ’ne plače kao ranije’ kada prima botoks i dodaje da njeni prijatelji misle da je to ’kul’. ’Želim uskoro i operaciju grudi i nosa pa da mogu da budem zvezda’ kaže 8-godišnjakinja.

Keri, koja sada živi u San Francisku, kaže da je davanje botoksa deci postao trend u Americi i da svi roditelji koji prijavljuju decu na izbore za Mis to rade, pa ona nije htela da Britni bude uskraćena. Potpuno je šokantno da u Britaniji i SAD ne postoje zakoni koji bi sprečili ovakve intervencije na deci.

 

Izvor: SrbijaNet.rs

Slični tekstovi

2 komentara na “Ubrizgava osmogodišnjoj ćerki botoks i vodi je na depilaciju

Ostavite komentar