Prosize kapsule

Ikodinović već ima novu devojku

Izgleda da je bivši vaterpolista Danilo Ikodinović definitivno stavio tačku na razvod sa Natašom Bekvalac i nastavio dalje sa svojim životom, pa je u skladu sa tim našao i novu devojku.

Tako barem piše “Press”, koji je otkrio i identitet nove Dačine izabranice, koja izgledom ipak podseća na Natašu Bekvalac. Kako se saznaje, Ikodinović je tri nedelje u vezi sa izvesnom Tanjom Vračarić (34), koju je upoznao u svojoj kafani ’Tako je suđeno’.

’Otkad se razišao sa Natašom, Danilo se prepustio pravom momačkom životu, pa tako pored ludog noćnog provoda i svakodnevnih izlazaka ima i novu devojku! Reč je o tridesetčetvorogodišnjoj Tanji Vračarić, koja je rodom iz Bačke Palanke, ali već nekoliko godina živi u Novom Sadu, gde i radi.

Sa Tanjom se upoznao, baš kao i sa Milicom, u njegovoj kafani preko zajedničkih prijatelja! Pre tri nedelje su započeli vezu, a Danilo je stalno kod nje u stanu. Tamo se maltene i preselio. Oni se čak i ne skrivaju, pa je njegov plavi ’mini kuper’ skoro uvek parkiran ispred Tanjine zgrade!’ rekao je izvor za ’Press’.

Slični tekstovi

Ostavite komentar