Prosize kapsule

Morbidno gojazni muškarac srastao sa foteljom u kojoj je umro

Morbidno gojazni muškarac koji je toliko dugo sedeo u svojoj fotelji da je srastao sa njom, umro je nakon što je pronađen bez svesti u svojoj kući.

Neimenovanog 43-godišnjaka iz Belera u Ohaju je u nedelju uveče pronašla devojka i odmah zvala Hitnu pomoć. Međutim, ekipa nije imala drugog načina da muškarca izvuče iz kuće, nego da napravi ogromnu rupu u zidu.

Gojazni čovek je, naime, dve godine proveo zaglavljen u toj fotelji za koju se bukvalno zalepio. Zbog toga su spasioci morali da ga izvlače zajedno sa foteljom i tako nose u bolnicu, gde je prevezen u kritičnom stanju i kasnije umro.

Radnici hitne pomoći muškarca su pronašli kako sedi u sopstvenim fekalijama i urinu, prekriven crvima. Jedan od njih kaže da je posle kontakta sa gojaznim muškarcem bio primoran da baci svoju uniformu, kao i da je to najgori slučaj sa kojim se hitna pomoć ikada susrela. Prostorija u kojoj je pronađen nepodnošljivo je smrdela i bila toliko prljava da nikome nije jasno kako je neko mogao da živi u tim uslovima.

Devojka preminulog priznala je da ga je ona hranila pošto je odbijao da ustane iz svoje fotelje, te da je u toj stolici jeo, pio i spavao. Prijateljima se žalio na artritis u kolenima i tvrdio da oseća nepodnošljiv bol svaki put kada ustane.

’Pokušao sam da ga nagovorim da ode u bolnicu da mu pregledaju noge ali nije hteo. Rekao je da ne voli lekare. Ne možete nikoga naterati da uradi nešto što ne želi’ rekao je njegov prijatelj.

U kući inače živi troje ljudi, a stanodavka preminulog kaže da se on ranije kretao ali da njegovo stanje nije primećivala, jer se prekrivao ćebetom svaki put kada bi ona navratila.

 

Izvor: SrbijaNet.rs

Slični tekstovi

Ostavite komentar