Prosize kapsule

Napijanje pomoću TAMPONA!!!???

Sve više tinejdžera i tinejdžerki koristi tampon natopljen votkom da bi se opili alkoholom a da se to ne primeti u njihovom zadahu, preneli su nemački mediji.

Policija iz Tutlingena primetila je da među tamošnjim tinejdžerima vlada pomama za „votka-tamponima“ koje smatraju brzim i efikasnim načinom da se napiju.

Međutim, ne mogu biti dalje od istine, kažu policajci i upozoravaju da se devojke i mladići, koji su tampone koristili analno, na ovaj način samo izlažu velikom riziku od infekcija.

„Smatram da je ovo jako opasno,“ rekao je šef dečje klinike u Singenu, dodavši da se lekari do sada nisu susretali sa ovom tinejdžerskom izmišljotinom.

Za neobičan metod napijanja saznalo se kada se početkom meseca jedna 14-godišnjakinja ovesvestila na uličnom festivalu u Konstancu nakon opijanja „votka-tamponom“. Istraživači su otkrili da je ovaj trend zahvatio veliki broj mladih ljudi na jugu Nemačke, te da je takođe popularan u Sjedinjenim Državama i Skandinaviji. Na Fejsbuku čak ima par grupa koje su posvećene ovom vidu napijanja i nude čak i detaljna video upustva.

 

Izvor: SrbijaNet.rs

Slični tekstovi

Ostavite komentar