Prosize kapsule

Vanzemaljci na venčanju Vilijama i Kejt

Britanski prinac Vilijam i njegova verenica Kejt Midlton, na svom venčanju 29. aprila bi osim pozvanim gostima mogli da budu domaćini i ponekim nezvanim, tačnije vanzemaljcima. Tako barem pretpostavlja Džordž Filer, penzionisani oficir britanske vojske.

Naime, Filer je britanskim medijima otkrio svoju teoriju da bića sa druge planete pomno prate sve relevantne događaje koji se dešavaju na Zemlji, u koje svakako spada i kraljevsko venčanje.

NLO je nedavno viđen iznad Libije i Japana, pa nema sumnje da će krajem meseca biti i u Velikoj Britaniji, čija kraljevska porodica je inače jako zainteresovana za paranormalno, dodaje Filer.

„Oko 1960., kada sam služio kao pilot u Britanskom vazduhoplovstvu, imao sam prilike da razgovaram sa Vilijamovim dedom, princom Filipom. Sastao se s nama i želeo je da razgovara o NLO-ima. Rekao je da je prestao da šalje lovce u poteru za letelicama jer se neki nisu nikada vratili. Rekao je da će u poteru slati tankere koji mogu da dostignui istu brzinu, ali mogu da nose gorivo za 15 sati leta, za razliku od lovaca koji su mogli da lete samo dva sata,“ ispričao je penzionisani oficir, čije svedočenje je potvrdio i Kolin Endrjuz, poznati krugova u žitu, koji im je i dao to ime.

On je, naime, autor knjige o krugovima u žitu koju je pročitala kraljica Elizabeta II, a tvrdi i da se sa kraljevskom porodicom dopisivao o NLO-ima ali da je zamoljen da ta pisma ne objavljuje jer su privatne prirode.

Slični tekstovi

Ostavite komentar