Prosize kapsule

Postoji li G TAČKA?

Za najveću zavrzlamu koja nam je priređena na polju seksualnih odnosa, misterioznu G tačku, to nedodirljivo mesto koju mogu pronaći samo odabrani, možemo da zahvalimo Nemačkom ginekologu Ernestu Grafenbergu. Nije nam jasno zbog čega ju je tražio niti kako je došao na ideju da džara gde je džarao, ali sve u svemu, rezultat njegovog perverznog istraživanja te 1950. godine bio je ŽENE IMAJU G TAČKU!

Šta je G tačka?

G tačka je navodno postojeće hipersenzualno zadebljanje na stomačnom zidu vagine čije nadraživanje žene dovodi do garantovanog orgazma. Za sve one koji bi voleli da ga napipaju savetujemo tehniku “pipanje u mraku” na nekih pet centimetara od ulaza u vaginu. Prema “teoretičarima” koji tvrde da ova tačka postoji, prepoznaćete je kao blago zadebljanje drugačije teksture u odnosu na okolno tkivo. Kako nadraživanje ove oblasti odmiče, G tačka počinje da bubri, a stenjanje i uzdasi pouzdan su dokaz da ste napipali pravu TAČKU.

Da li postoji G tačka?

Pomenuti ginekolog bio je siguran da postoji. Ipak, nakon njega usledila je plejada onih koji su tvrdili da takva tačka u ženskoj anatomiji ne postoji i da su svi oni koji tvrde suprotno obični šarlatani. Konačno, ove godine grupa italijanskih stručnjaka došla je do zaključka da G TAČKA POSTOJI, ALI DA JE NEMA SVAKA ŽENA.

Ova grupa, pomoću ultrazvuka utvrdila je da kod žena koje navodno imaju G tačku postoji zadebljanje na zidu između bešike i vagine, kao i da se na ovom području luči više azot monoksida odgovornog za opuštanje krvnih sudova, nego što je to slučaj kod žena koje G tačku nemaju.

Studija je potvrdila i da sve žene na ovom području pokazuju određenu nadražljivost, ali ne pokazuju sve jednakim intenzitetom. Kako je grupa ispitanica na kojima je istraživanje sprovedeno relativno mala, ne može se tačno tvrditi koliko žena na svetu ima, odnosno nema G tačku, ali krajnji zaključak ovog istraživanja je DA JE NEKE IMAJU, A NEKE NEMAJU. Do neke naredne teorije koja će tvrditi suprotno…

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Ostavite komentar