Prosize kapsule

Snimak seksa iz austrijske kasarne dospeo u javnost (video)

To view this page ensure that Adobe Flash Player version 10.2.0 or greater is installed.

Veliku pažnju austrijske javnosti ovih dana izazvala je pojava seks-snimka napravljenog u kasarni u Beču, čiji su glavni učesnici devojka jednog majora i njen ljubavnik.

Kako prenosi nemački “Bild”, akteri 12-minutnog filma su Nadin G. (36), majka troje dece i devojka majora u austrijskoj vojsci Ernsta B. (45), i njen neimenovani ljubavnik.

Na snimku se vidi kako se Nadin šeta po kasarni odevena u roze negliže, a potom u jednoj od prostora ima seks sa nepoznatim muškarcem. Nadin je objasnila da je na snimku njen seksualni partner jedan poznanik, a ne njen dečko major, koji nije ni znao za pornić.

‘Zna da ponekad snimam takve ‘filmove’, ali za ovaj mu nisam rekla. On mi je samo dao ključeve od sobe na tavanu kasarne jer sam tamo jednom zaboravila telefon’ kaže Nadin, koja je po mobilni u kasarnu otišla sa ljubavnikom i još jednim prijateljem. Kada su se našli na licu mesta, palo im je na pamet da snime pornić.

Nadin je film posle prodala za svega deset evra na internetu, ali njegova pojava uspela je da naruši odnos sa dečkom, iako su još uvek zajedno. Međutim, majora su zbog afere oko porno filma suspendovali i mogao bi da dobije otkaz.

Izvor: SrbijaNet.rs

Slični tekstovi

Ostavite komentar