Prosize kapsule

Čega se žene plaše?

Miševi, bube, gmizavci i skakavci danas neće biti predmet razmatranja. Strahovi od ove i slične “gamadi” za žene su opšte poznati i tipični. Manje poznati strahovi su oni koje žene ne pokazuju, a koji FAKAT postoje.

Sve ženske strahove možemo podeliti u dve grupe − psihičke i fizičke. I jedni i drugi, u principu, uzrok imaju u nedostatku samopouzdanja.

Psihički strahovi

U ovoj grupi najviše je onih strahova koji se tiču veza i izlazaka. Tako se većina žena plaši da će ih njihov pratilac kada odu na večeru, u klub ili romantičnu šetnju napustiti pre kraja večeri. Takođe, dobar deo strahuje da se neće predstaviti dovoljno interesantnom i da ih zbog toga više nikada neće ni nazvati. Činjenica je da upravo od istih srahova “boluju” i muškarci, pa nije ni čudo što se većina izlazaka, naročito ovih naslepo, završi neuspehom.

Osim navedenog, žene UVEK strahuju i od toga da li ste iskreni, da li ste zaista SOLO i da li vas kod kuće čeka buljuk dece sa sve majkom im. HOROR u najavi!

Fizički strahovi

Ako vas već nisu dovoljno smorile hroničnim sumnjama koje najčešće prati gunđajuće negodovanje na svaki vaš trud da joj SKINETE ZVEZDE SA NEBA, spremni ste za sledeću fazu − Dragi, treba li da smršam?

Da, one su uvek debele, mršave, niske, visoke, naduvene, dehidrirane, ramena su im prevelika, ruke premršave, stomak ispao, dupe obešeno, a grudi su samo naivan nagoveštaj onoga što bi na tom mestu trebalo da se nalazi. Dakle, zagledali ste se u antologijsko biće koje je pre nje viđeno samo u Andersenovim bajkama, i možda, u ponekom starogrčkom mitu.

U očima uplašene žene nedostacima nema kraja. Može se reći da je ona jedna velika mana, a u svakom slučaju, najviše može pozavideti arapkinjama koje prekrivene svojim “aljama” ne moraju ni da razmišljaju o celulitu i drugim zavrzlamama.

Malo sutra, i to za obe varijante. Žene su žene. Bez obzira na rasu i veru, svaka je opčinjena svojim izgledom, i ne postoji haljina, niti odora koja njene “imaginarne” nedostatke može sakriti od njenog pogleda. U principu, žene se najviše plaše sebe, a toga biste trebali da se plašite i vi! Jer šta odgovoriti žena koja te pita: “Dragi, da li bi trebala da smršam?” Nije svejedno, zar ne???

 

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

1 komentar on “Čega se žene plaše?

Ostavite komentar