Prosize kapsule

Da li sam debela?

Svi smo se u jednom trenutku susreli sa nekim od čuvenih pitanja iz ženskog repertoara: ” Kako mi stoji ova haljina? Treba li da promenim boju kose? Da se ošišam… I naravno, najgore od svih: “Da li sam debela”??? Na ova pitanja nema odgovora. U stvari, nema pravih odgovora.

Iskreno, niko ko je u vezi proveo više od dve nedelje, ali ko je bio sreće da odraste uz majku, sestru ili neku komšinicu, nije mogao, a da se ne nađe u nezgodnoj situaciji DA LI SAM DEBELA. Žene često postavljaju ovo pitanje, najčešće kada su i same svesne da jesu nabacile taj kilogram ili dva.

Šta joj odgovoriti?

Većina pogreši, jer pomisli da je njihovo iskreno mišljenje važno. Ne, nije. Žene vas to pitaju da biste im rekli ono što one žele da čuju. U principu, to je potvrda vaše “nepoljuljive” ljubavi ka njoj, koju ne bi uzdrmalo čak ni ljuljanje par kilograma oko stomačića, butina ili guze. Ženi nije toliko bitno da li je debela SEBI, već VAMA. Ako joj smetaju, ona će kilograme “skinuti” za dve nedelje. Međutim, važno je da li vama smetaju.

U slučaju da vam smetaju, odgovor nikako i nikada ne bi trebao da bude, DEBELA, MARŠ NA DIJETU! Preformulisaćemo: “Draga, ti si meni lepa, a tvoje kilograme i ne primećujem jer se tope pod svetlošću tvoga bića”. Naravno, ovo je maksimalno proseravanje, ali u blažoj varijanti veoma preporučivo. Najbolje je reći da vi sa time nemate nikakvih problema, ali ako njoj smetaju, onda ne treba dozvoliti da je muče već da ih skine i da ne razmišlja o njima.

Dodatno, uvek je dobro trajno je podržati u tom mršavljenju, pa čak i preporučiti da joj se pridružite u trčanju, vežbama i drugim fizičkim aktivnostima koje bi je motivisale da uspe u svojoj misiji.

ZAKLJUČAK: Iskrenost je jedinia metoda koja sa ženama NIKADA ne prolazi!

 

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Ostavite komentar