Prosize kapsule

Rizici ORALNOG SEKSA

Kao što glavno jelo ima predjelo, tako i dobar seks, da bi bio DOBAR ima uvod u seks. A kud ćeš boljeg uvoda od dobrog orala. Ponekad, kada se orala prihvati dobra oratorka glavno jelo nije ni potrebno. Osim što zvuči krajnje šovinistički, ovo stanovište, dodatno je i prilično sebično. Oko za oko, oral za oral. Budite DŽENTLM@N!OVCI!

Oralni seks

Da ge ne gotivimo u dosadšanjem radu vas ne bi edukovali na sledeće teme:

Oralni seks za nju!

Oralni seks za njega!

Klikni pa istraži, a mi prelazimo na današnju temu koja se tiče RIZIKA!

Rizici ORALNOG SEKSA

Humani papiloma virus nezgodna je zavrzlama od koje svakodnevno strahuje ogroman broj žena na svetu. Ovaj virus izaziva mutacije ćelija organa ženskog reproduktivnog sistema i može dovesti do raka grlića materice. Međutim, poslednja istraživanja pokazala su da se virus sa sluzokože ženskog polnog organa, pri oralnom seksu može preneti i na muškarca. Ono zbog čega su zdravstveni radnici zabrinuti jeste činjenica da ovaj virus kod muškarca može dovesti do raka pluća.

Međutim, bez panike. Mogućnost da se to dogodi, mnogo pre će vas snaći od pasivnog pušenja (ne, ne mislimo na oralni seks). Zato, pamet u glavu, devojku na redovne preglede kod ginekologa, i pazite u šta gurate jezik. Nikad se ne zna odakle HPV vreba…

 

Slični tekstovi

Ostavite komentar