Prosize kapsule

Kartinel Mengija – SVE je u VEŠU!

Koliko je donji veš bitan deo seksi izgleda najjasnije postane kada se ONA pred tobom nađe SAMO U NJEMU. Hajde da testiramo, šta vas više uzbuđuje − bele bapske pamučne gaće koje je GREJU od kolena dod bubrega, ili seksi svilene crne, crvene, ljubičaste, pa čak i bele čipkaste gaćice koje jedva da bilo šta skrivaju i pokrivaju? Dvoumite se. Hajde onda da probamo sa slikama! Model − Kartinel Mengija.

Da se po najukusnije plodove zabranjenog voća ne mora ići čak do Brazila gde ko lude rađaju Hajdice Klum i Adrianice Lime, znamo odavno. Lepih devojaka ima i na našim ulicama, dovoljno je samo prošetati njima, a lepo prolećno vreme dovoljan vam je motiv za to. Da “prolećno cveće” ne cveta samo pred našom kućom i preko okeana, već i u bašti prekoputa, odnosno u susednom dvorištvu, bez ustezanja pokazala je Kartinel Mengija.

Ova dvadesetpetogodišnja Rumunka idealnog odnosa veličina, izgleda i oblika delova svoga tela, već je krasila naslovne stranice mnogobrojnih muških magazina. Kartinel je i zaštitno lice linije donjeg veša čuvenog modnog brenda ARMANI, a za “Lise Charmel” pozirala je u zavodljivom seksi vešu…

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Ostavite komentar