Prosize kapsule

Belgrade Boat Show 2011

Manifestacija Belgrade Boat Show 2011 biće održana od 4. do 8. maja na platou ispred Ušće Shopping centra. Tim povodom je u prijatnom ambijentu “GOGA” jahting kluba održana konferencija za štampu na kojoj su se novinarima obratili Ivan Bukvić predstavnik kompanije Advertout koja je organizator manifestacije, Branimir Đurović, marketing menadžer Ušće Shopping Centra i Dragan Nikolić, promoter ove manifestacije, i najavili svečano otvaranje Belgrade Boat Show.


Belgrade Boat Show је manifestacija nastala iz ideje da se učini jedan drugačiji korak u načinu promovisanja nautike i uživanja na vodi. Cilj izložbe je da predstavi nautičke brendove na potpuno nov način, kako bi se omogućilo velikom broju ljudi da uživo vidi šta sve nautika može da ponudi. Od 4. do 8. maja 2011. na jednom mestu biće predstavljeni čamci, jahte, gliseri, čamci na naduvavanje, pontonska plovila, kao i nautička oprema” − izjavio je Ivan Bukvić, organizator manifestacije.

“Ušće Šoping Centar je od prvog trenutka podržao ideju Belgrade Boat Show i sa zadovoljstvom je izašao u susret svim idejama i zahtevima organizatora. Ponosni smo na ovu saradnju, a smatram da je Ušće Šoping Centar idealno mesto za ovu manifestaciju, s obzirom na to da se nalazi u blizini mesta gde se spajaju dve velike evropske reke” − rekao je Branimir Đurović, marketing menadžer Centra Ušće.

Dragan Nikolić, kao dugogodišnji ljubitelj nautike, na Belgrade Boat Show-u će se pojaviti u ulozi promotera manifestacije.

“Sa zadovoljstvom sam se odazvao pozivu organizatora da budem promoter ove jedinstvene izložbe kod nas. Čast mi je da zauzmem mesto kapetana Belgrade Boat Show 2011” − istakao je Nikolić.

Ulaz na izložbu će biti besplatan.

 

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Ostavite komentar